Mi kerüljön a Mikulás csomagba 1-2 éves gyerekeknek? (tudásbázis)
Én mondtam neki, de egyenlőre nem tudja hova tenni a dolgot. Nem tudja ki az a Mikulás, és mit csinál. (hiába mutogatom a képeskönyvbe, mert élő nem jár mi felénk).
Szerintem a mikulásba az a lényeg egy gyerekenek, hogy várni lehet, ki kell pucolni a cpőt, kitenni az ablakba és majd reggelre lesz benne valami. Ezt az én fiam még nem érti, így nem látom értelmét a mnostani ajándékozásnak, majd jövőre. A csomag bontogatás sem igazán köti le, főleg ha csokiról van szó. Az csak kaja!:-)
Nála a kincses ládikából való pakolás a nyerő, mert mindig szoktam bele rejteni elveszetnek hitt játékot, és annak nagyon örül.
Az én kisfiam most 14-én lesz egy éves. Kap tőlünk rengeteg gyümölcsöt - banánt , mandarint ugyanis imádja mindkettőt, és kap egy kisautót.
Szeretném kialakítani - bár amennyire lehet, hogy ne csokival tömje ilyenkor magát tele, úgyhogy a nyagszülőktől is gyümölcsöt kap meg bébiételt.
Nem Komócsihoz.
Látásból sem ismersz a képek alapján?
Akkor majdnem egy idősek a kicsikéink:)
És fiú vagy lány?
Ki a dokitok?
Szia!
Tényleg nem ismerjük egymást?
Igen tervbe van véve,hogy megyünk.
Neked hány éves a gyereked?
Szia!
Amikor kicsik voltak héjas mogyorót, kinder tojást, pici minőségi mikulást, apró ajándékot tettem bele. A kisfiamnak mikor már egy kicsit nagyobb volt, még virgácsot is hozott a Télapó :-))))))
Az én kislányom most lesz egy éves és a következőket fogom tenni az ablakba neki: alma,körte, ujjbáb (IKEA-s, pár száz forint, de nagyon aranyos)
Nem hiszem, hogy nagy ügyet csinálok ebből, legalábbis még nem. :-)
szia
1-2 éves korban még nem szabad mogyorót enniük... allergiát okozhat (és a magvas dolgoktól könnyen fulladhatnak), de a többit mi is így csináltuk.
Amikor 1 éves volt az unokahúgom, ezeket raktam bele a csomagba:
túrórudi, Kinder tejszelet, egy vaníliás danette, kinder tojás és egy Mikulás. Tehát olyanok, amiket könnyű rágni. :) Persze ezek tejes dolgok, így értelemszerűen hűtőben voltak a nagy napig. :)
Rágót???
Szerintem a kindertojásban lévő meglepi is kicsi nekik,könnyen lenyelhetik.
Szia!
Én mikor ekkorák voltak, narancsot, almát,héjas mogyorót,apró játékot, és egy pici minőségi mikulást
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Versek gyerekeknek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?
- Mi tennél a mikulás csomagba? Ha rád lenne bízva 20 gyermek csomagjának az összeállítása?