Mi ez a nagy szandál-ellenesség? (beszélgetés)
Hehe ... :)
Majd rájön a vőlegény is :)
Szezonjában (amit alig várok) bármikor, bármihez felveszek nem csili-vili, de elegáns papucsot (mert olyat is lehet kapni).
Amúgy is: ne a topánomat nézzék, hanem a csinos lábaimat! :D
Miért ne lennél jópofa? :)
A mi esküvőnkön annak idején a 70-80 évesek buliztak a legjobban, imádtuk őket!! :)
Nem táncoltál?
Tényleg csak én vagyok olyan idióta, hogy még mindig azt gondolom, hogy jópofa vagyok bulizás közben?:DDDD
Szegény gyerekem:DDDD
A fiataloknak még egyszer sok boldogságot! Küldtem a nászajándékot!:DDDDD
:DDD
Csak nem.:)
Nem vagy te öreg, a tánc meg nem korhoz kötött!
Táncolnod kellett volna, ejnye-bejnye!:)
Én biztos mezítláb roptam volna!:D
Szuper!:)
Ó basszus Fincsi!!!!
Totál hivatalosan Anyós lettél!:D
Á, nem táncoltam, Összesen nyolcan voltunk 60 körüliek, 2 ettől idősebb, inkább gyönyörködtünk a fiatalokban. D
Különben azt nevettem, hogy sokszor, mikor elkezdődött egy zeneszám, a lányok felnevettek...mindenkinek ugyanaz jut ilyenkor eszébe? Hát, jópofák, szépek, csinosak, és: tele vannak energiával!
De állítólag mi is ilyenek voltunk.:)
Ma már nem nézem át a felhozatalt, holnap bepótolom.:))))))
Gyöngyöm, én utoljára 12 éve roptam mezítláb, cigánytáncot, egy szintén isteni lagziban. D
Köszi a beszámolót!
Te nem roptad mezítláb?:)
Egereket itattad?
Szóval, eddig nem józanodtam, csak még ülepszik a dolog.D
Minden nagyon jól sikerült, az idősebbek közül mi jöttünk el utoljára, 1 órakor, a fiatalság 4-ig maradt.
Az égiek is kegyesek voltak, gyanítom, innen is imádkozott valaki, nemcsak a barátnőm. D
Tényleg szuper volt minden, néhány dolgon meglepődtem, érdekes volt látni a gyermekemet, ahogy minden lámpaláz nélkül nyitótáncra, játékokra hajlandó volt.
Az étel a levestől kezdve a tortáig nagyon finom, a debrecenieknek csak ajánlani tudom.:))
Néha nem az irigység, de valami bizsergett bennem, mikor néztem a fiatalokat akár cipőből kilépve is táncolni.
Jó, volt, szép volt, már kár, hogy csak 1x van. D
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat,maradt még pezsgő, szétöntöm; egészség! DDD
Holnapra visszazökkenek.
Képek 1-2 hét.:(
Leírtam egy jó hosszú hozzászólást, az általad rossz helyesírással ideírtakból is idéztem, stb.
De azt hiszem te pont az a kultursznob vagy, akivel kár foglalkozni.
Beszélgess mással, nekem ne írj. Ne vagyok kíváncsi a baromságaidra. Még annyit sem érdemelsz, hogy érdemben reagáljak rájuk.
Az általad leírtak alapján nem tartozol a felső középosztályba. Banki háttérben dolgozol infósként, már egyszer bebuktatok egy devizahiteles ingatlant, most egy közepesen gyenge helyen laktok, egy lakásban.
Egy társadalmi csoportba objektív alapon tartozik valaki, írásban viszont a -be-be, -ban-ben egyeztetés is óhatatlanul besorolja az embert.
Aki nem "kékvérű vagy celeb, minek nevezze magát?" Prolinak, munkásnak, értelmiséginek, átlagembernek, középosztálybelinek, alsó-középosztálybelinek, felső-középosztálybelinek, stb. Ezen csoportokba életmód és anyagi helyzet sorolja be az embert. Aki nem jár színházba például, ahogy te sem, nem olvas rendszeresen könyveket, nem tájékozott a közélet dolgairól, nem jár hangversenyekre, kiállításokra stb. rendszeresen, az az oklevele vagy diplomája ellenére sem értelmiségi például.
További ajánlott fórumok:
- Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Egyel nagyobb helyiértékű szám
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem?
- A Töténelem nagy alakjai kizárólag ABC sorrendben