Mi az, ami taszít egy férfiben? (kinézet, viselkedés) (tudásbázis)
Erősen taszító tud lenni,ha amikor megszólal a "teremtés koronája" vagy mosolyog hiányos a fogazat, vagy sárga és egyéb színekben "pompázik". Átható, szájszag és bagószag még normális távolságban is. Jaj, ha a háta közepe egy csomóban (vagy nem csak) de szőrös. Gombás köröm -akárhol..brrr....
Nem olvastam végig a kommenteket, sorry ha már vki említette volna...
kinézetre: ha a szemöldöke "frappánsan" van kiszedve
viselkedés: ha úgy mutogat a kezével, mint egy ribi
Viselkedés - a legjobban a büszkeség és butaság !!!
Kinézet - ápolatlanság !!!
Hát igen,ilyeneket már nem is részleteztem,hogy mikor kivette a csülkeit a kínai cipőből,olyan szag kerekedett,mint egy avarkori temetőben :).
Számítógép mellett volt egy paksaméta papír vicces beszólásokkal,történetekkel,amik olyan ismerősnek tűntek...hát persze hogy kiírta ezeket innen-onnan a netről és gyönyörű meg jópofa leveleket kreált belőlük.(ezt sutyiban néztem meg míg a budin volt.Utólag már nem is furdalt a lelkiismeret).
Nem tudom hány nőnek küldhette még el.
Szóval ő kimerítette a taszító dolgok 80%-át.
Én speciel nem szeretem a pukizós férfiakat-ezt nem csinálta,de szerintem csak azért mert nem hagytam rá időt :D
Egy régi "élményem":internetes ismeretség,köztünk 200 km.Ápolt,kulturált ingatlanos pasi-ez jött le.A valóság?Mivel messze laktunk egymástól,tudtuk ez ott alvós történet lesz.Átszállásnál telefon:vigyek törölközőt.Volt nálam,ez nekem természetes,hogy másét nem használom.
Leszállok:nyári melegben zokni nélkül,szakadt kínai tornacipőben vár egy faszi.Egyébként nem lett volna baj a külsejével.Az albérletben levágott ásványvizes üvegben látszólag lopott virág.(később kiderült,tényleg az volt.)
Nem volt főzni valója,lementünk a boltba,de nem volt nála elég pénz.Kiderült,a törölközőt magának vetette volna,mivel állítólag 3 napja lakott az albérletben és nem cuccolt át.Na,inkább úgy tűnt,mint akit kidobtak egy táskával egy hajléktalan szállóról.
Ezek után inkább vettem az irányt a vonatállomásra,jött velem,de már nem tudom minek,talán a kegyelemdöfésért:átszállásig elkísér,ha kifizetem a vonatjegyét oda,mert annyi pénze maradt,hogy visszajöjjön.
Nekem ez jó "tanulmányút" volt.Ma már tudok kínomban vigyorogni rajta,de akkor átélni,roppant kínos és taszító volt.
Engem taszít a fehér zokni is, azon kívül, amiket már felsoroltatok...
Ja, hosszú hajú pasi tök nem jönnek be, mert az jut eszembe, ha főzne nekem valamit és beleesne egy hajszál...bleah...Ezért inkább legyen kopasz, akkor nincs sem korpás sem zsíros haj, sem oldalrafésülés a kopaszodás miatt stb.
Utálom azt is mikor egy pasi bagós és az utcán köpköd, vagy reggel krákog...
külsőre: igénytelen, ápolatlan
belsőre: ha nagyképű, és azt hiszi magáról, hogy ő a császár. Bedob egy kis dumát és azt hiszi, hogy mindenki a lába előtt hever.
- igénytelenség,higiéniai problémák (rendetlenség,büdösség,zsíros kusza haj,koszos köröm,foghiány....stb)
- hülye "dumák"
- egoizmus
- műveltség hiánya
- rossz helyesírás
- megbecsülés hiánya
-önállóság hiánya
én is sokáig voltam egyedül...a körülöttem lévők nem értették...ztán kezdtem +barátkozni a gondolattal...leszokni azonban mégsem kellene,rászokni az azonos nem-re ki tuggya?
a természet szeret vitcccelődni de a hegedűn sajna nem lehet zongorázni...csak hegggelni már ha értenél engem
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerek viselkedésére a tablet hatása
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Ez normális viselkedés?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Vajon mi lehet ilyen viselkedés mögött?
- Mikor lehet aggódni egy kamasz viselkedése miatt...?