Mi a véleményetek az ablakszigetelés bemarásos technológiáról? (tudásbázis)
A IX. kerület Mester utcából nyíló utcában van egy üveges, aki a külső ablakba tesz olyan szerkezetet, hogy thermoplan üveget helyez el benne, ez hőt és hangot is szigetel. A külső ugye dupla, a belső meg maradhat szimpla.
Most nem tudom hova tettem a névjegyét, de ehhez hasonló, de az spécibb volt. A villamos hangját teljesen kizárta.
Nem tudom, de a kérdező csak el tudja dönteni, nem?
Azért sem tudom, mert nálam más a tapasztalat: itt nincs zaj, de a műanyag ablakom mellett szépen bejön a hideg.
Néztem ezt a bemarásos technológiát, jópofa. Hogy mennyit ér, azt nem tudom eldönteni, de azt sem tudom, mennyire jó hőszigetelő a fa ablak. Pláne ha évente lekenik zománcfestékkel.
A tömités bemarás a hő és por szigetelésre való főképpen, de azt is rendbe kell tenni. Hangot az üveg "vezeti" ami szinte mikrofonként átveszi a külső hangokat. Ezt kell 2 vagy többrétegű üvegre cseréltetni , amit a régi keret és zsanérok bírnak
Olvasd át ezt
További ajánlott fórumok:
- Hiába minden új technológia, nem tudom megfizetni a...
- NaPro technológia alkalmazása meddőség esetén
- Keresztszemezők! Milyen technológiával lehet a kész hímzést körbevágni, hogy ne bomoljon le?
- Mi a különbség az alábbi gépészeti szakok között: - mechatronikai technikus - gépgyártás technológiai technikus?
- DLT Technológia
- Agel (gél technológiával készült) termékek.