Mi a véleményetek arról, hogy 13-16éves gyerekek mutogatják magukat pucéran a neten? (beszélgetés)
Tegnapelőtt ismét egy fotósorozatra bukkantam, azaz az egyik ismerősöm osztotta meg:
két fiatal ázsiai lány egy nyuszit végez ki, válogatott kegyetlenséggel. Rátaposnak tűsarkúval, ráülnek, késsel belezik.
Tényleg nem tudok már mit mondani. :P
Facebookon nézzetek be a "15+" nevű oldalra.
A döbbenettől egyszerűen szóhoz sem jutottam.
akivel ezt meg lehet csinálni.....
meg is érdemli!!! ennyi!!
jah.. 2 napja hallottam: 13 éves lány,akinek 19 éves pasija van, és így meg úgy meg amúgy csinálják,amit....
hát, lehet a végén még én leszek az égő,meg a maradi a magam 24 évével, de nekem 13 évesen jött meg először.. 14 évesen épp hogy az első csóknál tartottam, nem hogy f*r*knál... azzal vártam még pár évet :)))
sztem ez sok mindenen múlik!
A külső hatások, de nevelés kérdése is egyaránt... mert a mai gyerekek azt a szennyet kapják,amit, de még szerencsére van,aki ellen tud neki állni.. miért? mert megnevelték, ellenállóvá tették a hülyeség ellen! :)
- Kislányom! Épp a strandra indulsz, hogy felhúztad a bikinidet?
- Á, dehogy, Anyu! Csak csinálok pár képet a Facebook profilomra.
Buták, meggondolatlanok, felelőtlenek. Ez szerintem nem a rossz nevelés vonzata, - talán van benne az is, - hanem inkább az internet, a tévé, azaz a média szennyének hozadéka.
Ott vannak a "csajszis" mesék: a Hannah Montana, a Varázslók a Waverly helyről, az Indul a risza... Egészen fiatal lányok sminkben, menő rucikban, tizenéveik elején, úgy néznek ki, mintha huszonévesek lennének. Nézz ki jól, sőt még jobban, és mutasd is meg magad! Gyűjts lájkokat, mindegy, milyen áron! Mintha az életük múlna rajta, és ezért nem félnek mindig többet és többet megmutatni magukból. Tizenéves lányok felpumpált szájjal, nyakig nyomott mellekkel, sminkben, fehérneműben vagy anélkül, műkörmcsi, szolcsi, vasalt haj... Fiúk kockásra "gyúrt" hassal, bokszeralsóban vagy nélküle; és olyan üzeneteket írnak egymásnak nyíltan, amit még mi is remegő gyomorral, kissé pironkodva súgnánk párunk fülébe!
A másik, ami iszonyatosan felháborított és megdöbbentett: tizenévesek fetrengenek a temetőben idegen sírokon, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon; más sírját meggyalázni, egy idióta, bizarr fotó kedvéért! A másik, szintén egy fiatal lány, a képeken élő kiskutyát fojtogat két kézzel, aztán lábával a kis eb nyakára tapos. Végül egy kép a halott kutyusról: a szépen öltözött, szép arcú, hosszú hajú lány végzett vele.
Mi vár ránk, mi vár rájuk, ha a jövő az ő kezükben van? A lavina elindult. Szerintem nincs már ember és törvény, ami megállíthatná.
Amíg van aki rákattint, amíg van akit érdekel,addig élnek ezek az oldalak.Tök mindegy szörnyülködsz-e,vagy élvezed amit látsz ,a lényeg megnézed,mert érdekel.
Érdekes,én még nem akadtam bele ilyen oldalba,vagy ha mégis,nem engedtem magam elnavigálni,mert NEM ÉRDEKEL.:)))
Tévedsz...- gondolom én...
Sőt, csak mi "másképp" gondolkodók tudjuk megváltoztatni..
Azok, aki céltudatosan bomlasztják a gyerekek az ifjúság erkölcsét egyenlőre eredményesen változtatják az erkölcsi fertő felé..
A gyerekek mit sem tudnak e veszély súlyos következményeiről. Hiszen egy nemzet további nemzedéke "ellopásáról" szétzilálásáról van szó.
Azzal, hogy észrevetted már segítesz. Ha másokkal is közlöd, növekednek az esélyeink. Ha időben figyelmezteted a szülőket - akár nyert ügyünk is lehet abban az esetben...
Mutass nekem egy tévé- , rádiócsatornát vagy sajtó orgánumot Magyarországon amely magyar kézben van.
Ha van ilyen - mindent meg lehet változtatni..
Sajnos, egyenlőre a "Magyar nemzeti bank" sem magyar, sem nemzeti - de még csak nem is (önálló)bank, mert a svájci központból diktálják..
Egy szólamban éneklünk ,legalábbis tercelünk.
Nyílván vannak kivételek ,és kúlturált ,művelt fiatalok,de ha kimegyek az utcára a szemem közé kapom a valóságot.Nem tudom melyik oldalakról beszéltek de talán sikerül meghalnom anélkül,hogy kíváncsi legyek rá.
Láttam egy csevegő oldalt is ,bár már asok panasz miatt kinoderálták de tele volt abberált ,bunkó ,cszpasz f@Q férfival.
A nők meg alányok meg elsem tudják a fényképeiket képzelni,csak magukat mutogatva,
FÖRMEDVÉNYEK.
:-DDD
Rossz az, aki rosszra gondol!!:)
Amúgy megnéztem és majdnem hánytam, mert sikerült egy olyan videót megnyitni, ahol szó szerint leszarta egy pasi egy kis csaj arcát és még szét is kente rajta!:(((
Minősíthetetlen és felháborító, hogy ilyen undorító, ócska, gagyi oldalakat egyáltalán valaki üzemeltet!
Szégyen és gyalázat!
Amúgy teljesen egyetértek veled, sok "anya" úgy néz ki és viselkedik, mint egy rossz r....ó és csodálkozik(vagy épp, hogy tetszik neki), hogy a gyereke ilyen korcs lesz, mert ezekre a fiatalokra nem lehet mit mondani!
Sajnos nem ők tehetnek róla, de szégyen, amit tesznek és az még a szerencsésebbik, amelyik megbánja egyszer, de a legtöbb nem változik, ilyen aberrált marad!:(((
Döbbeten, ilyenek vannak!?:(((
Én nem is gondoltam volna!:(
Melyik az az oldal?
Végre valaki nekem is igazat ad!
A baj az ezeken a fórumokon (mindig tisztelet a kivételnek!),
hogy van a fórumindító a kérdésével,van a hozzászóló a véleményével ,aztán próbáljon valaki más véleményen lenni.
Sajnos a világot mi "másképp gondolkodók" nem váltjuk meg.
Mit várunk? MIT VÁRTOK?
Mit vártok Ti itt végignéztem a fórumozókat a témában majdnem mindenki 20-40 év közötti talán már anyák akik azért szóltak hozzá mert aggódnak saját gyermekükért.
A mai 13-16 éveskről van szó ,hogy mutaogatják magukat.
Honnan a fenéből veszik a példát?
Segítek.
Ma egy bevásárló központban egy kb 30-35 éves (nem 13-16!)nő gugggolva válogatott,jó sokáig és nem túlzok,a feneke vizszintes közepéig csúszott nadrágja.
Ti biztos tudjátok mi volt rajta alsóneműként én csak egy függőlegesen kettévágott farpofákat láttam kb 8 cm hosszan.
Aztán jött a férfinak látszó párja,akit ez nem zavart,talán nekik már ez természetes.
Visszakanyarodom at eredeti kérdésemhez:Vajon a 13-16 évesek honnan veszik a mintát?
Csodálkoztok?
Mit látnak nap mint nap? Fókuszban, Aktívban, címlapokon a luxusp.-at (pléjmét álnéven) aztán azokat a 16-17 éves lányokat akik ezeket tekintik példaképüknek és jelentkeznek egy bizonyos újság felhívására hogy ismeretlenből ismert leszel.
Nem kell tanulni, nem kell dolgozni, csak dobd le mindened ebből megélsz, egész évben utazgatsz: Dubai, Maldív szigetek stb.
Amíg ez nem valósul meg, addig az iwiwen és hasonló oldalakon próbálgatják szárnyaikat 11-13 évesen.
A média a legnagyobb hibás ebben, főleg a két szennycsatorna, bár a magyar viva se lehet különb igaz már nagyon régen nem nézem.
vérlázítóóó!!
ezért próbálom távoltartani a fiamat a nettől.
nem tudom meddig sikerül.most 10 éves.
MIkor mg újdonság volt nekem a net ,valahogy myvit tag lettem.Hú de "érdekes " volt ,ahogy jöttek az ismerősök ,meg "jelölj be!"
Aztán egy addig ismeretlen 13 éves rokonlány felfedezett,keresztbejelöltük egymást.
Egy hét múlva látom egy csomó képet tett fel magáról meg a haveri köréről,de milyen képeket?
Azonnal töröltem a "kislányt"
Aztán rájöttem ez egy szennyoldal.Töröltem magam.
Egyébként ezen a szenny oldalon volt férjem húga ismegtalálható, nem is mi fedeztük fel, hanem a húgaosztályfőnöke, aki a férjem kollégája...
Én is tanítok. Ha felismerném valamelyik tanítványomat gondolkodás nélkül szólnék az anyjának, hogy nézzen a gyereke körmére, sőt, a gyerekkel is elbeszélgetnék.