Mi a véleményed ha egy 20 évvel idősebb pasi udvarol egy lánynak? (tudásbázis)
Jaj miért bolondulnak meg ezek?
Az én lányom annó egy tőle 26 évvel idősebb pasival lépett le otthonról és még csak 16 éves volt akkor.
Jobb,ha nem írom ide,amit gondolok: (
Persze,hogy nem az a lényeg-:D
De a többi harmincas meg impotens volt.Két véglet:o
Lehet,hogy nem a megfelelő partnerekkel találkoztam:oo
Sziasztok, bár én nm vagyok a témában érintett, de a véleményem az, hogy az a lány/nő/hölgy aki lényegesen idősebb pasival nagyon jól érzi magát, az előbb utóbb mindenképpen keresni fogja, azt a korban hozzáillő pasit, aki ugyanazt a szeretetet, törődést, biztonságot nyújtja, mint idősebb barátja. Az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy az idősebb barátot, egy percig sem kell félteni, mert mindig fog találni magának egy fiatal lányt, akit egy ideig még kielégít amit nyújt. Az a baj, hogy mi nők rontjuk el a pasikat ezzel.
Üdv.:
Panna
Volt-sajnos negatív tapasztalataim voltak.
Illetve,egy pasim volt,aki három évvel idősebb nálam.
Na ő a lepedő akrobatája-jó fej ,humoros-csak éppen nincs ideje semmire-hetente találkoztunk-meg nőcsábász-nem szeretnék betegséget összeszedni.
Szakítottunk-:D
Igen,idős,de szereti a gyerekeit,és többet foglalkozik vele,mint a mai rohanó világban a fiatalok-aki éjjel nappal dolgoznak.
Képzeld,mivel sportolt-még a mai napig jó kondiban van,nem úgy,mint a barátnőm férje,aki 40 évesen egy autó kerekét nem tudta felpumpálni:DD
És ha még 10 évig él,akkor a gyerekek szeretetben-gondoskodásban fognak felnőni,és nem csonka családban.
Részemről lezártam a témát:DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Elítélendő-e, ha a nő idősebb /minimum 10 évvel/ a férfinál?
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Miért kell egy férfinak nála 15 évvel idősebb nő? Normális ez?
- Mennyire müködhet egy kapcsolat ahol a nő 10 évvel idősebb?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?