Mi a véleményed a TV csatornák műsoráról? (beszélgetés)
Fostalicska szinte mind. :(
ID extrát és a Gyilkos elméket nézem
mivel mindenkinek mas az izlese ezert van annyifele program,film,szerintem ok.
nagy szar az összes!
még talán az ismeretterjesztők valamire valók, de azokon is sok az ismétlés.
szarok!
Gyerekkoromban annyi jó film, műsor volt.. mindig volt vmi jó a tévében... most meg nagy szar az összes már sok sok éve.
Egyik szarabb mint a másik!
...ááá amásik tv???
Az elmegy....ha ki nem dobnak
Egyre kevesebb dolgot nézek, mármint a kereskedelmin, a királyi tévéket meg egyébként se néztem. Az ismeretterjesztőkön akadnak jók, volt most pl. egy háromrészes sorozat Oroszországról.
vannak akiknek tetszik,s vannak akiknek nem.
Eltelik egy kis idő és itt is az ilyen izléstelen, giccses sütiket,ordenáré tortákat fogják majmolni. Mert a majmolást nagyon értjük. De ezt S.Juci lelkén fog száradni, az ő műsorában volt először ilyen és még mostanában is úgy vezeti fel, hogy csodákat művelnek. milyen csoda az, amiben torta létére vízvezeték csövek, hegesztések vannak, mert valaminek tartania kell a förmedvényt!
Amelyik szolgáltatóval szerződést kötsz, az biztosan be tudja varázsolni szakszerűen.
SZiasztok!
Most költöztem új lakásba, és nincs még a tv-re előfiezetésem.
A kertben van egy D... antenna, a madzag a lakásban, ezen kívül van egy másik kábel is a T....-tól.
Van valakinek ötlete, hogy legalább az alap csatornákat hogyan tudnám bevarázsolni a lakásba?
kieg. : távkapcs. mióta még tudatosabban bojkottálom a két nagyot ( állítólag legnézettebbek de én kétlem)azóta kevésbé bosszant a tv :)Arra van hogy szórakoztasson nem kell gagyikat nézni és kész :)
én nem :) mert most tényleg van választék pláne akinek nem vacakol a tévéje. Viszont a reklám nélküliséget elviselném :) ( még az NGC-n is 10 percenként van)
Én azért szívesen elcserélném mindig ezt a nagy mai gazdag "választékot" mondjuk a 70-es évekbeli 1-2 csatornára...Bármi "választék" nélkül...
A jól megszerkesztett szórakoztató realityket csípem én is A Spektumon is voltak jók ( most már az is carul jön be)pl. A világ legszigorúbb szülői
A Surda még ma is egy klasszikus :) Régen nem volt választék amit adtak azt nézhette mindenki pl. Rabszolgasors,Sandokan meg a Linda. Mindenki tudta miről van szó ette nem ette ez volt.Választhatott hogy nézi vagy nem nézi :) Most azért van rengeteg csatorna csak van hozzá rengeteg gagyiság meg reklám is jól ki kell válogatni.
Nálunk marad a sárga History : a raktárháborúsdi meg zálogosdi :)az se rossz
Mostanában nagyon sok Tortakirály van...én azt annyira nem csípem, inkább a kitagadott amisokat:D
Most nem jut eszembe melyik adón,de CSODACSOKI CUKRÁSZDA néven megy egy tök olyan műsor.Keress rá,szerintem jó.
Na persze az "Alfa holdbázist" nem a tévén szoktam nézni, hanem a neten,de ezt amúgy csak példaként hoztam fel arra, hogy azért a régi filmek-sorozatok közzül még a legsilányabb is nagyságrendekkel a mai műsorok színvonala fölött van toronymagasan a mai napig is...Amúgy filmet nézni mi is főleg a neten szoktunk...Vagy DVD-röl...A tévén csak a mesesorozatokat szoktuk nézni délutánonként-esténként...Amióta fizetőssé vált az M3, és már kódolt lett az a csatorna is,már nem tudjuk nézni a retroműsorokat sajnos...Így aztán a meséken kívül nem nézünk jóformán már semmi mást a tévében...
A DIGI összebalhézott a Discoveryvel így TLC csak pár hónapig volt nálunk sajna pedig csíptem a tortás műsorokat.
További ajánlott fórumok: