Mi a tapasztalat Tunéziáról, melyik városába érdemes menni? (tudásbázis)
Sziasztok..Az El Mouradi El Menzah Hotel-be , Hammamat város-ba megyek kedden este!!
Nagyon szépen megköszönném, ha valaki, aki már volt, vagy van tapasztalata, az írjon nekem mindent!!! Először megyek,l nagyon izgatott vagyok, mert olyan eltérő véleményeket olvasok!!!Kiváncsi lennék igazából mindenre!!!!!Minden információ érdekelne!!
Köszönöm az infőkat!!! Ha hazajövök, és valakit érdekel, én is beszámolok az élményeimről, tapasztalataimról...várom a visszajelzést...
Sziasztok,
Mahdia-ról tud valaki valamit? Msot szeretnénk oda menni, de örülnék 1-2 információnak róla.
Köszi előre is.
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Suosse-ban a El Hana Beach Hotellel? Oda szeretnénk menni októberben. Kíváncsi lennék, hogy milyenek pl a szobák és milyen a kajcsi?
Előre is köszi!
Erre a címre?
bbermuda@freemail.hu
Küldtem privit.
Laci
Voltunk már mi is Hammametbe...de most Monastirba megyünk.
volt itt valaki erre lettem volna kiváncsi.
Tunézia...
Monastirról tud valaki valamit???
Mi októberben voltunk, akkor is 30 fok volt. De nem kell aggódni, mert a levegő száraz, nem kellemetlen a meleg. A Szahara-túra óriási élmény volt, nagyon megérte. A többi kiránduláson szervezetten nem vettünk részt, mert ha valaki egy kicsit bevállalósabb, és nem fél a helyiektől, maga is elutazhat bárhová, nagyon jó a közlekedés. És kultúrált, sokkal inkább, mint itthon. Mi vonattal mentünk el Sousse-ból Monastirba és Tunisba, ill. Sidi bou Saidba, kevesebb, mint feleannyiból megúsztuk, mint akik szervezetten mentek. Találkoztunk franciákkal, akik autót béreltek, és meg voltak elégedve.
Tunézia csodás, ha ki sem mozdulsz a városból, akkor is izgalmas felfedezéseket tehetsz egy, a miénktől teljesen eltérő, ősi kultúrában.
Sziasztok!
Gondoltam, tőletek is kérek tanácsot:)!
Még sosem voltunk Tunéziában, idén is véletlen alakult úgy, hogy szóba került ez a lehetőség.
Eredetileg Korfura vagy Rodoszra mentünk volna, viszont annyi pénzből, amiből ott kijön egy hét apartmanban önellátással, Tunéziában kaphatnánk 12 napot szállodában félpanzióban. Ugye értitek...:)
Csak a dillema az, hogy hallani, hogy nem nagyon lehet ott mit csinálni. Ti voltatok valamilyen fakultatív programon? Pl szahara-túrán.
Milyen idő lehet kb szeptember elején? Gondolom azért még jó meleg, nem:)?!
Előre is köszi a segítséget!
Kiborító, hogy mennyire kell figyelni, hogy mit írunk és hogyan. Ez a helyesírás se semmi, hát még a földrajzi nevek, mint például a Tunéziai és Egyiptomi városok.
De az a lényeg, ha hibázunk is, érti mindenki, hogy mit akartunk mondani.
Sziasztok!
Mi Sousse-ban voltunk és a szállodánk a parton volt (kb 50 m), a Scheherazade ***-ban voltunk, szerencsénk volt mert a felújított részében kaptunk szobát (2 évvel ezelőtt) Meg voltunk elégedve vele, de tény, hogy **** vagy afelett érdemes menni.
Nem megyünk a piramisokhoz és Luxorba. Tudom hogy milyen hőség van. Izraelbe megyünk át szétnézni, a kultúrprogramot oda terveztük.
Búvárkodni akarok! :-)
További ajánlott fórumok:
- Aki már járt Egyiptomban, kérem írja meg tapasztalatait! Minden érdekel, nászútra szeretnénk oda menni!
- Van esetleg valakinek olyan tapasztalata, hogy pár lépés után totál bedagad a vádlija és nem tud tovább menni csak bicegve?
- Eladónak menni tapasztalat nélkül... Kiderül?
- 4D UH tapasztalatok, Budapesten hova érdemes menni?
- Tudtok nagyon jó szállást Hajdúszoboszlón?:) Nagyon jó lenne wellness szállodába menni, de persze elérhető áron:) Tapasztalat?
- Brassó városában