Mi a dolga egy férfinek? (beszélgetés)
Jobb is, mint az a változat, aki nőként egész nap a félhomályban ült, mert kiment a biztosíték, és ő azt sem tudta, az hol van a lakásban. Persze főzni sem tudott így.
Akkor még nem volt net, nem tudta körbekérdezni a baráti kört.
Kertes házban élünk. Minden kinti dolog az övé, mert méhcsípés allargiám miatt nem enged ki. Benti dolgok az enyém, de a legtöbbször ő mos fel.
Javítás, festés, szobaátrendezés az ő dolga. Ráadásul minden hóbortomat lesi.
😁
Lánykoromban az öcsém úgy megszerelte a falikart ,hogy éjszaka a fejemre esett!
A húgom ,férfiakat megszégyenítően fúr ,farag ,maltert kever !
Én sem esek kétségbe ha a kezembe adnak egy fúrógépet .
Eligazodom a tiplik , csavarok világában is!
Nincs kertes házunk. Szokott főzni, teregetni, mosogatni, suvickolni, mosógépet bepakolni, postára, boltba menni.
Porszívózni és felmosni nem. Nem tudom az okát, de nem is baj.
Amúgy remekül játssza, hogy mindenhez IS ért, de sehol semmi. ;)
A nagyszüleinél közös programként szoktunk ganézni (én vagyok a talicskás), sövényt nyírni, gereblyézni, udvart takarítani, mosogatni, mosni, gazolni, rotázni, fát behordani, etc... nekik sokat és mindig segítünk. Mi társasházban élünk.
Egyébként nehéz meghatározni, melyik nemnek mi a dolga, mert a fiúkban sincs munkavégzési hormon.
A nőknél még akad, a szülés-gyereknevelés miatt, erre segítő belső ellátás, de a műszaki érzék és a kreativitás nem hormonális ügy.
Sok férfinek a kezében iszonytató rosszul áll még a csavarhúzó is. Még rosszabb a helyzet, ha ugyanez a példány még fennsőbbséges is; egy ilyen a szemem láttára rontotta el a beállítást, amit az autószerelő előtte megcsinált. Kileste, hol kell,és még javítani akart rajta, de visszaállítani sikerült.
Én már nem vagyok 151, nem is hívom magasságnak.
Talán 150, felkelés után, még fitten...
Eleinte nem volt ilyen azért... Meg annyiba osztom más véleményét, hogy a főzés, mosogatás meg ilyesmi az tényleg a nő, vagyis az én dolgom!
Egyik típus de rá váll, valahogy a kettő között van!
"Egyik örül, hogy befogadták, kap szexet, dolgozik," ez így igaz, de a pénzt nagyjából én kezelem annyi, ha valamit akar arra kérdezés nélkül kiveszi rá a pénzt...
Próbáltam folyamatosan csesztetni, hátha, de semmi, próbáltam nem szólni, csak finoman utalni a teendőre, de semmi
Dehogy vagyok szuper nő, de az igaz, hogy örül neki, hogy olyan vagyok, amilyen.
A magasságom pedig 151 cm. Remek szerszámok vannak ;)
Még nem olvastam a többiek hozzászólásait, de ha eleve melléd került egy pasi és az elejétől kezdve azt vetted volna észre hogy nem segít: nem mosogat el, nem csinál rendet, és nem tudom mennyi idő után most veszed észre, hogy rohadt lusta, akkor nehéz lesz megnevelned. Sokkal korábban kellett volna. Két férfi lehet. Egyik örül, hogy befogadták, kap szexet, dolgozik, de nem kell elszámolnia, hazaadni a pénzt, vagy nem kell a háztartásba beszállni és élheti világát.
A másik, aki valóban szereti a barátnőjét, ha nincs szex akkor is segít takarítani, vagy igen a kertben locsol, füvet nyír, vagy kifesti amit kell. Ne hivatkozzon a fáradtságra, mert ezek nem beosztott időre mennek, de tudna rá szánni időt, ha akar. És neked meg vagy el kell zavarnod, vagy ne mint egy here élősködjön rajrad.
jaj te lány,
7-éve élsz a pároddal,és még nem jöttél rá,hogy náluk máshogy mennek a dolgok?
Jó,azt elfelejtettem mondani ,hogy nekünk nincs gyerekünk.
Úgy nyílván nehezebb.
Rájöttem ,ha(szerinte )basztatom,akkor dafke nem csinálja meg.
Minap az erkélyt kezdtem el rendbetenni egyedül, fél óra múlva ,már azon ötletelt,hogy milyen műfüvet vegyünk és lelkesen méregetette az erkélyt!
Néha szép szóval többet érünk el.😉
Természetesen amit meg tudok csinálni egyedül, azt megcsinálom
Engem igenis zavar, mert nem csak ketten vagyunk, és szeretnék egy szebb, élhetőbb környezetet...
Amihez én néha egyedül kevés vagyok
Amikor csak a férjem dolgozott ,nem kellett segítenie semmit.
Én személy szerint utálom a noszogtatás ,amit megtudok egyedül csinálni pl.konyhafestés ,megcsinálom.
A cc.55 kg-mal könnyebben ugrálok le ,mint a férjem a 100 kg _val.
Eleinte a végtelen nyugalma és a ráérős attitűdjei az őrületbe kergettek.
De már megszoktam,és én sem vagyok már kapkodó idegbeteg 😁
De ha elkezdek valamit ami neki is tetszik ,jön és segít.
Nem tudom elfogadni, de egyenlőre lenyelem a békát, kénytelen vagyok
Ahogy tudok úgy változtatok a helyzeten
Sejtem mire gondolsz... 😀
Köszönöm, viszont kívánom neked is!
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Nyitott házasságban élő férfinek hol és hogyan érdemes próbálkoznia a nőknél?
- Miből vehetem észre, hogy egy férfinek tetszem?
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Az normális, ha egy férfinek barnás-narancssárgás az alsógatyája? Ez izzadtság?
- Szülinapi ajándékötlet férfinek 50