Mézes chilis pulykaszárny recept

2 db pulykaszárny
kacsazsír
60 gr méz
4 db friss chili paprika
2 ág rozmaring
1 mk egész bors
só
A Mézes chilis pulykaszárny elkészítési módja:
A szárnyakat durva sóval este bedörzsöljük,éjszakára hűtöbe tesszük. Másnap tepsibe helyezzük,rozmaringgal és egész borssal fűszerezzük ,leööntjük annyi kacsazsírral,hogy a húst ellepje.110 fokos sütőben kb 3 órán keresztül puhára konfitáljuk. Kiemeljük a zsírból és megkenjük a méz és az apróra vágott chili keverékével.Forró sütőbe visszahelyezve szép pirosra sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2018. szept. 25. 23:47
A mézes chilis pulykaszárny elkészítési módja és hozzávalói.