Mettől meddig dolgozol irodában/máshol? (beszélgetős fórum)
Na, én mint az irodisták mintapéldánya, 1/2 6-tól dolgozom 15-ig. A legszebb ebben, hogy a munkaidőm 6kor kezdődik, de műszak előtt be kell járjak (ügyelet, vagy mi. Nekem a kajaszüneteimet is le kell dolgoznom, vagyis az ebédszünetet mindenképp, így dolgozom napi 9 órát, de cserébe pénteken elmehetek 3/4 2-kor =)
Viszont rugalmas a munkaidőm, 9-1-ig van törzsidőm, miszerint 9-re mindenképp be kell érjek, és 1-ig mindenképp bent kell maradjak. Amúgy mindegy, csak a napi 9órám legyen meg =)
Jah, és mindez Vác =)
Szia!
Én inkább azt vettem észre, hogy az irodisták munkaideje ált. 8-tól vagy inkább 9-től kezdődik és ennek megfelelően vagy 16-ig + ebédszünet vagy 17-ig tart. De ez mindenhol változó.
Én egy kis faluban dolgozom egy irodában. A munkaidőmet én határoztam meg, ami 3 hónappal ezelőtt úgy alakult, hogy reggel 7-re mentem és délután fél 2-kor már indultam haza (6 órás vagyok).
Ettől a héttőlváltozások álltak be: maradt a reggel 7 óra, de hétfőtől csütörtökig 15 óráig vagyok bent, pénteken meg "pihi".
Sziasztok!
Én irodában 8-16:30-ig Dunaújvárosba.
Néhány munkatársam 7-15:30-ig, de nekem jelenleg nem lehet még a munkaidő beosztáson változtatni, de azért mondta a főnök, hogy később lehet róla szó:)
Te hogy dolgozol? Azt is írjátok meg, hogy irodában vagy egyéb helyen és melyik városban!
Azért vagyok erre kíváncsi, mert a párom azt mondja az irodistáknak elvileg 7-15-ig van a munkaideje, az ő ismerősei Dunaújvárosba szinte mind így dolgoznak....
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- "Te nem dolgozol, ezért én zajonghatok"- monjda anyám. Szerintetek?
- Mit dolgozol jelenleg és mennyi a havi kereseted?
- Mi a végzettséged? Szakmádban dolgozol? Ha nem, miért?
- Milyen munkakörben dolgozol? Szereted? Mit szeretsz benne és mit utálsz?
- Te mettől-meddig dolgozol?
- Meddig dolgozol (hányadik hétig) pocaklakósan?