Metabol Forte! Esetleg Oxytarm?! (beszélgetés)
Viszont most azért keveredtem ide, mert majd egy hete szedem az Oxytarmot. Most először.
Úgy indultam neki, hogy hasmenésre voltam hajlamos és puffadtam. Valami nagyon nem stimmelt.
A Forte sem segített most.
Ahogy elkezdtem szedni, pár napig megállt a hasmenés és csak kutyorgott a hasam, gondolom, ahogy elkezdett hatni a tabletta.
Most pár napja viszont jobban megy a hasam, mint előtte.
Nem akarom semmiképpen abbahagyni, mert jól érzem magam, és tudom, hogy ez a méregtelenítés része.
Csak azt nem tudom, hogy meddig fog menni a hasam?
Ameddig a salakanyagokat löki ki a szervezet?
Én kisebb nagyobb megszakításokkal szedem, szedtem először a Metabolt majd a Metabol Fortét.
Megmondom őszintén - annak ellenére, hogy még nem fogytam le - de számomra a legjobb fogyókúrás szer a Metabol Forte. Nem csinál savat, elveszi az étvágyat, sőt még puffadásra is jó.
A Forte mellett (támogatásával) tudtam lefogyni 20 kg-ot. Ha nem szedem rögtön farkaséhes vagyok.
Jó minőségű anyagok vannak benne.
Sima krómot ha szedek nem veszi el úgy az étvágyam, mint a Forte-é.
Hivatalosan nincs jódhiányom, de amikor anno a sima Metabolt kezdtem szedni 1-2 hónap alatt dupla annyi lett a hajam, mint volt előtte.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Valakinek van mostában tapasztalata a Metabol FORTE-ről?