Menstruáció előtt két nappal pozitív teszt (beszélgetős fórum)
Akkor nézesd meg magad dokival!
Ha volt pozitív teszt akkor vagy van vagy volt terhesség.Lehet elvetélsz épp...
Azóta csináltam két tesztet, mindkettő negativ, de nem jött meg tegnap. Pecsételő vérzés van, hol van, hol nincs.
A terhessegek majdnem fele vetelessel vegzodik es sokrol nem is tudnak azok a nok akik nem tesztelnek a menzeszuk elott es vedekeztek. Szoval van ra esely hogy mégsem lesz baba belole.
Egyebkent meg nem csodálkozom rajta hogy a pasi beijedt hogy jon a baba az alig ket honapos kapcsolatabol egy ferjes asszonnyal. Valószínűleg nem igy tervezte. Na ettol meg nem biztos hogy nem lesz happy ending a vege.
Mert annyira éreztem van bent vki...
egyébként miért teszteltél, mielőtt megjött volna? gyereket akartok és türelmetlen voltál? :)
én kivárnék pár napot, hogy megjön-e és utána tesztelnék :) de olyanról ritkán hallottam, hogy valakinek pozitív lett a tesztje, de mégsem terhes, az gyakoribb, hogy esetleg nem mutatja ki vagy túl korán tesztel valaki
Ma este csináltam még egy tesztet, ez negativ lett (ez gagyibb teszt volt) és nem reggeli pisivel.
tulajdonképpen mi a kérdésed? hogy vajon lehet-e fals eredmény? szerintem arra nagyon minimális esély van csak, hogy pozitív teszt mellett mégsem vagy terhes
Hát jelenleg nem, mert nem egyezzünk a gyerekek elhelyezésében...
Az lenne a jó ha kimondanák a válást mire szülsz.Szerinted?Állnak úgy a dolgok?
Első kör volt már, második áprilisban várható.
<3
Én is így vagyok az enyémkével:)
Belegondolva, nekünk is elég érdekesen és szerencsésen lett ő.
Én is védekezés melett estem teherbe....
De ez most lényegtelen.
Szerintem pár nap múlva tesztelj megint.
Pontosan! A szex felelős döntés, komoly lehetséges következményekkel, így felelős előkészítést igényel.
Szerencse!Életem egyszem kincse,vagy csodája?!
Voltak is meglepett fejek,többek közt nekem is! :D
Vagy balszerencse, attól függ, honnan nézzük.
Ki van már tűzve a tárgyalás?
És ha azt mondom hogy meddőségi papírokkal a kezemben nyugodtan szexeltem és terhes lettem,az is kifogás?? :D
Tehát szexelni csak akkor szabad ha házipatika feltöltve...!
Oké,most már ezt is tudjuk!
És defekt esetére nem árt ha van kéznél valami egyéb , tabletta is.
Nem egy 16 éves lánykáról van szó aki csak elméletben tudja hogy készül a gyerek!!
Nem mentegetőzik,de ezt pasi fejjel nem fogod felfogni soha!
Figyelni kell a szavatosságra! :)
Ez is egy probléma forrás...