Mennyire fontos egy lakásban a családi képek kirakása? Nektek ki van téve a család? (beszélgetés)
Kitéve egyetlen kép sincs.
Nálam nincs kitéve senki képe.
Nalunk nincs kint egy sem. Egy resze albumban, a legtobb digitalisan. Nem erzem szukseget hogy a falon legyen barki.
Nálunk nincs falon egy sem. Albumban vannak fotók.
Nekem a tesómról van kirakva kèt kèp a nappaliban a polcra.
Nálunk nincs kirakva egy sem, de kint van egy saját festményem, amin én vagyok, hátulról, gyerekként, és még három kisebb grafitrajzom...
Gyermekkori kép rólam,egy a férjemről(baba korából)
Egy hihetetlenül jól elkapott kép kettőnkről.
(gyerekünk nincs)
Van egy fotófal, koncepció és válogatás nélkül, valahol megélt jó pillanatok vannak kirakva. Csak fekete fehérben. Különböző méretű keretekben, de az egész egy nagy négyszöget formáz.
Nekem a gyerekek képei vannak kitéve illetve rólunk egy grafit rajz.
Nem fontos. Nekem akkor volt a família kipakolva, mikor távol éltem tőlük. Akit napi szinten látok, azt nem teszem ki. Mostanra kikerült néhány kép az eltávozottakról és néhány bébi kép a család ifjabb tagjairól.
Nekünk van a nappaliban a polcon, és a polc alatt egy zsinóron csipeszekkel. Az előszobában van egy keret amiben csak a közös képek vannak. Én szeretek rájuk nézni.
Úgy vettem észre akik hozzánk jönnek, ők is szívesen megnêzik a képeket. :)
csak abból az időből, amikor a fiam kicsi volt és mi is fiatalok voltunk. Kamaszkora körül már nem tűrte.
Vannak képek kirakva elég sok, csak a gyerekekről. Szeretem.
Igen, vannak kitéve, és nagyon szeretem, jó rájuk felpillantani. Szeretem a képeket, ezáltal fotózni is szeretek....van, hogy este úgy alszom el, hogy az utóbb készült képeket nézegetem a telefonombam, megnyugtat, és mérhetetlen hálát érzek.
Kár, hogy névtelenül nyitottad.
Fontosnak éppen nem mondhatnám, de vannak kitéve képek a fiaimról, unokáimról és A.Delonról. A férjemről nincs, de ő itt van velem állandóan:-)
Van fotóalbumunk. :D A nagyapámról őrzök egy képet, ő itt van az ágyam felett. Látom reggel ahogy felkelek, aztán erőt ad a mosolya.
Nekem nincs és nem is fontos. Nekem a szívemben van akit, szerettem és szeretek.
Nálunk nincsenek kirakva.
Nekünk egy darab ilyen van, az fontos.
Tehat az otthonondban szerintet menynire fontos hogy legyenek csaladi fotok a falon vagy komodon?
További ajánlott fórumok: