Mennyiért vállalsz gyermekfelügyeletet?/Bp, vidék is érdekel/ (tudásbázis)
Feith Erika vagyok,39 éves.Óvodai Dajka. Káros szenvedélytől mentes. Nyári szünet idejére( Július-tól) gyermekfelügyeletet vállalok játékos fejlesztéssel egybekötve. Nagy hangsúlyt fektetek a szabadban történő aktív mozgásra, játékra egyaránt.
Szeretettel várom hívását, vagy levelét! Feith. Erika: 06-30-424-11-41 ÁR:800Ft-1000/óra
Sziasztok!
Tényleg nagy különbség van vidék és Budapest között.Míg vidéken 500-600 Ft soknak számít, addig Budapesten 800-1000 Ft az átlag.
Én eddig mindig meg tudtam egyezni úgy a szülőkkel, hogy egyikünk se járjon rosszul (kopp-kopp):).
lilomm hol szeretnél gyermekfelügyeletet vállalni?
Kedves Szülők!
Feith Erika vagyok,35 éves. Káros szenvedélytől mentes.
Csecsemő és kisgyermekgondozónői oklevéllel, és több éves gondozónői tapasztalattal rendelkezem. Jelenleg Kisgyermekgondozó-Nevelői képzésre járok szombati napokon. Szívesen vállalnám gyermekük felügyeletét játékos fejlesztéssel (1,5 éves kortól) a hét bármely napján, napközben és este (a III-XIX kerületekben).Rengeteg szabadidővel rendelkezem. Szeretettel várom hívását, vagy levelét! Feith. Erika: 06-30-424-11-41 Ár:600-800Ft/óra
Sziasztok!
Kapóra jött most ez a fórum számomra minekután gyermekem mellé keresek felügyeletet,nah de nekem napi 10-12órát kellene rá vigyázni heti kb 4nap és azt hittem elájulok a pénz összegektől.
Vendéglátásban dolgozom ,párom is és emiatt kellene annyit vigyázni a 2,5éves picinkre.
Kaptam 1-2árajánlatot melyben szakképzetlen gyermektelen diákok munkát keresők jelentkeztek 1200ft-os óra bérért.na ne már... az napi 12ezer ami plusz minusz órákkal 150ezer körül lenne.Ennyiért nem éri meg.Mert egy átlag fizetést szívesen ad az ember de 150ezret sokallom ez fizetésem jó része lenne.Ne haragudjatok,hogy csak így beírtam:)
Szép napot mindenkinek!
2003-ben én is 600-at kaptam óránként.
De attól is függ heti hány óra. Nem mindegy hogy napi 8 óra, vagy heti 1-2 x 3-4 óra.
2003-ban 600 ft/óráért vigyáztam egy kislányra, 2004-től ez emelkedett 800-ra.
Most simán egy ezres vagy afölötti az átlagos óradíj!
Én is 500 forintot hallottam.Ennyi az ára.
A takarítástól szerintem jobb.
Nem-nem!
Én vigyázok majd/talán/egy kisfiúra.Igaz ismerős,de azért pénzért.
Én évekig ezt csináltam.
Ikreim voltak,rájuk 1000-ért vigyáztam óránként.volt,h napi 8 órában...azóta eltelt 2 év.
most szerintem kb 1500-ért vállalnám!
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Karácsonyfa - milyet veszel/vettél, mennyiért?
- Magán nőgyógyász kb. mennyiért vállal abortuszt, mindennel együtt?