Mennyibe kerülhet az új férfi Q10 szemkörnyékápoló, az a golyós? (tudásbázis)
:DDD én egyszer régen nagyon régen a macskámat akartam megszabadítani a szőrétől mert úgy gondoltam irtó melege van ☺
a fél oldalát sikerült meggyepálnom, kb. 20 perc után megunta és faképnél hagyott. Úgy nézett ki mint egy leukémiás cicc, cafatokban lógott a szőrmaradvány rajta :S :D
na ez az :D nem csupaszra akarnám, de se műanyag toldalékkal, se anélkül nem viszi a szőrét. Pedig nem a kétezres verziót vettem meg.
Ez van :D marad a kutyakozmetika :D
Nem borotva, hanem hajvago, ha nem rakod ra a muanyagot, amivel allitani lehet a vagasi hosszt, akkor az is szepen levagja a szoruket (a pasiknak)- ferjem olyankor nyul ehhez, amikor nem akarja, hogy a boren nyoma legyen, begyulladjon szortuszo stb. Alig erezhetore vagja, nem marad szoros.
Ha csupaszra akarod a kutyat, arra is biztos jo :D
:-D
Egyszer vettem eldobható női borotvát, mert nem volt férfi. Gondoltam, jó lesz. Hát egy kínszenvedés volt megborotválkozni vele, annyira gyenge volt. Azóta nem veszek női termékeket. :-D
3000 forint.
Bár én eleve nem veszek meg semmit, ami Nivea. Amennyire jó volt régen, annyira b*szták már el.
További ajánlott fórumok:
- Keresztlányom négyes érdemjegyet kapott hittanból az év végén. Kerülhet így még a mennyországba?
- Mi kerülhet egy csizmában 40 eFt-ba?
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerülhet egy férfi pecsétgyűrű aranyból?
- Melyik a legjobb szemkörnyékápoló?
- L'oréal collagen szemkörnyékápoló vélemények?
- Anaconda szemkörnyékápoló krém