Mennyibe kerül egy szemöldök készítés és mennyire tartós? (beszélgetés)
Ha a 91 a születésed évszáma, akkor nem ajánlanám a tetoválást.
Még változtathatod a hajad színét. Nyilván mindig kell látszó szemöldök, de lehet, hogy olyan árnyalatot szeretnél majd, amihez nem passzol a saját+tetovált. Akkor marad a festés. Viszont a tetovált bőrt festeni nagyon gáz.
A festés pár száz forint kozmetikustól függően. Nem tart túl sokáig. Ha a bőrről lekopik a festék, utána már csak annyi látszik belőle, hogy a szőr sötétebb.
A tetoválás egy igazán tartós megoldás, de fontos, hogy megfelelő szakember csinálja.
Nekem tavalyelőtt 18.000-ért csinálták (most 22eFt); ebben az árban benne van a tetoválás, valamint 2 korrekció, ami lehet több is, ha úgy kívánja meg a dolog.
Pont ezt akartam kérdezni,miért nem tetováltatod?
Változóak az árak,festék típus,tetoválás módszere,stb-a szomszédom megcsináltatta a szemhéját,nagyon jó lett,szép füstös.Talán 20 ezer körül volt,kétszer ütötték,és garanciát vállaltak rá.
hát azért a szemöldök készítés arra utal,hogy szemöldökszedés...mert a nők azt szokták a szemöldökükkel csinálni,nem ?
persze van aki leborotválja és rajzol egyet magának :D
Én 300 ft-ért csináltatom,akár gyantával,akár csipesszel.A gyanta gyorsabb sokkal,....de hosszú távon nem szabad,megereszkedik a bőröd tőle.Én azt csinálom egy párszor,aztán inkább csipesz.Mikor sietek,jöhet a gyanta,vagy ha nincs kedvem ott ücsörögni.
Mennyire tartós?Hát én havonta 1x járok,de addigra már jócskán ráfér.
További ajánlott fórumok:
- Veszprém megyében a szemöldök tetoválás mennyibe kerül és ajánlanátok olyat, aki olcsón csinálná?
- Recepteket szeretnék cukor és tartósítószer mentes lekvár, ivólé, szörp, befőtt készítéséhez
- Kalcsu Kati Szépségszalon (Szálazott szemöldök készítése)
- A porzselatint lehet használni befőtt készítéshez dzsemfix helyett? Tartós?
- Tartós szemöldökfestés
- Miskolcon a szemöldöktetoválás mennyibe kerül?