Mennyi pénzt adnátok egy komplett nagy kezelésért egy kisebb falu kozmetikájában? (tudásbázis)
Erre meg csak azt mondom, hogy ha laikusként magad köré nézel, mi az amin első pillanatban az emberek spórólni kezdenek, ha a bevételük csökken?
Optimista embernek mond a környezetem:D
Az lehet, hogy te egyszer marketingal foglalkoztál, de hogy most abszolút nem tudod mi a valóság, az tény. Különben értenéd amiről beszélek, és bőszen bólógatnál:)
Jaj istenem, ez a kérdés nem arról szólt, hogy légyszi vegyétek el a kedvem már az elején az egésztől.....Legyél már egy kicsit optimistább magaddal, és velem szemben is :)
Nem is ismersz. Marketinggel is foglalkoztam ezelőtt, reklámmal is. Ez az egyik végzettségem. Felmértem a környezetem igényeit, körülnéztem a piacon, szerinted most nem marketing kutatást végzek az árképzést illetően? Azért kérdezek itt, mert véleményeket várok, aktív, tájékozott nőktől, akik itt vannak egy népszerű oldalon :)
Szia.Ezek nagyon jó termékek,amivel dolgozni fogsz.
Csinálhatnál komplett csomagokat is.
kis kezelés pl:peeling,masszír,maszk,ultrahang vagy arcvasalás.
Nagy kezelés már bővítve lenne a mélytisztitással.,stb
Merre felé vagy?
a használt kozmetikumok témában: én személy szerint tuti hogy egy olyan kozmetikát preferálnék ami méregmentes kozmetikumokkal dolgozik (amikben nincsenek kőolajszármazékok, parabének, és egyéb káros anyagok). ezért jóval többet is fizetnék, ill messzebbre is hajlandó lennék elmenni. (valamint ilyenből még elég kevés van itt bp-en is).
persze kérdés, hogy a te környezetedben van-e erre igény.
azt próbáld meg kideríteni, hogy ott nálatok mire van igény:) illetve hogy a környező kozmetikák mennyiért dolgoznak.
becsüld meg jól a betérő első vendégeket, érd el, hogy maximálisan elégedettek legyenek, és akkor ajánlani fognak téged a barátnőiknek is:)
az is jó ötlet, hogy mindig adsz egy 5%-os kupont, amit a következő alkalommal válthat be, ez is visszahozhatja a vendégeket.
Megkérdezhetem,hogy mivel dolgozol???
Ez egy nagyon jó ár ;) Legalábbis én ennyiért biztosan mennék.Biztos nem lesz könnyű az indulás,de csak pozitívan :) Szerintem a lényeg,hogy reklámozd,legyenek akciók az elején,esetleg ajándék "ez meg az" a visszatérő vendégeknek.Pl.3 arckezelés után egy ingyen szemöldök-szempilla festés.
Hááááát amit elvárék,h benne legyen,mondjuk 6000 ft-ban:masszázs,arcradír,tisztítás(nyomkodás),pakolás. A márka sztem annyira nem fontos az embereknek,sokkal fontosabb,h a végeredmény jó legyen.Amit még fontosnak tartok az a higiénia,sok kozmetikában nagyobb a kosz mint nálunk a fodrászatban...
Az árat illetően,nem tudom vidéken mi a helyzet,de nálunk egy kezelés olyan 8000 ft körül van,ezért írtam 6000.Vidéken azért jóval kisebbek a költségek mint egy pesti üzletben.
Remélem segítettem:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- 12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre?
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Tudtok valami házi gyógymódot ajakherpesz kezelésére?
- Neked melyik kozmetikai cég termékei váltak be?