Mennyi m3 gáz fogy el egy hónapban és mekkora a lakásotok? (beszélgetős fórum)
Ugyanazon a vezetéken kapjuk a gázt,így folyamatos a szolgáltatás.Ha csődbe menne,akkor az előző szolgáltató biztosítja a gázt.
Nem látunk bele ezekbe a dolgokba,mindenki beszél mindent.Oldják meg,aki fizet,annak így is úgy is lesz gázszolgáltatója.
Több mint két éve vagyunk az emfesznél,elégedett vagyok,sajnálnám ha megszűnne.
Jól tettétek.. Mi még albérletben vagyunk, itt meg ugye nem tudunk nagyon válogatni..
Vannak a konvektorok és kész...
Nekünk sem volt más ,azért vettük a kandalot,még tavaly vagy még elötte,és fánk csak az van ami az épitkezésböl megmaradt.
Ha nem igy gondolkodtunk volna nekünk is csak a gáz lenne.
De akinek nincs más, csak a gáz...
Az sajnos nem tud mit csinálni, csak ezt használja.
hello hello
nekünk olyan 400m3 fogy el egy téli hónapban és az átalényom 35000
Tegnap leolvastuk és rendesen meglepődtünk....560m3 gázt fogyasztottunk decemberben.Igaz karácsony,szabadság,otthonlét volt,sok sütéssel :-)
De akkor is nagyon sok lesz most...
44 ezer lett a decemberi számlánk nekünk is, tegnap olvastuk le... :S
72 nm-es házban lakunk albiban..
Épp ma morogtam a gázszámla miatt. 110m2 a házunk és 360 m3 elhasznált gázért közel ötvenezer Ft-os számla jött.Átlagban 20-22 fok van. Egyébként havi diktálós vagyok és nyáron szinte semmit nem fizetek.Most mégis nagyon zokon esik ez az összeg.
Azon gondolkozunk, hogy felülvizsgáltatjuk a gázóránkat, mert mióta kicserélték azóta úgy vesszük észre, hogy mintha jobban pörögne mint a régi.
80m2, 300 m3 fogy el - újépítésű ház
egész nap itthon vagyok kisbabával és átlag 22-23 fok van.
További ajánlott fórumok:
- Hány évesen és miből lett saját lakásotok/családi házatok?
- Ti milyen feltétellel engedtek be takarítőnőt/bejárónőt a lakásotokba?
- Hány fok van otthon a lakásotokban?
- Albérletben lakunk (32 m2), a tulaj szerint sok a rezsi. Megírnátok, hogy nálatok mekkora lakásban, hány fővel, mennyi a fogyasztásotok?
- Kukoricás kenyérnek, kiflinek mekkora a szénhidrát tartalma? Mennyire fogyókúrás?
- Mennyi idő alatt teremtették meg az önerőt az első saját lakásotokra?