Mennyi kb egy átlag, egészséges 3 éves gyerek IQ-ja? (tudásbázis)
egyetértek.nekem azt mondta a szakértő aki a tesztet csinálta a gyereken, hogy sokat számít, hogy nyugodtan végigülte a kisgyerek a 3 órát, mert így ad a teszt pontos értéket.
Azt is mondta hogy mivel más részen nem úgy működnek a dolgok, mint kellene, ezért magyarázható az iq teszt eredménye, hogy ennyi lett.
Hát, ha ez a meggyőződésed, nem megyek neked, mint egy faltörő kos, de azért nem értek veled egyet. :)
Az IQ egyébként nem mindenható mutató, csupán egy átlag, a verbális és praktikus intelligencia átlaga, és sokszor a gyengébb IQ mögött valamelyik érték meglehetősen magas, tehát az illető nagyon jól tudja kompenzálni a másik oldal elmaradását. Aztán: nagyon sok mindentől függ, hogy a teszt felvételének idején az illető milyen állapotban van...
sajnos tudom,hogy egyenlő vele!:(
mert ezer féle autizmus van..a súlyosabbak már értelmi fogyatékosoknak számítanak..:(
az tök jó,akkor nem tudom miért jött ki nekem 160...pedig biztos annyi jött ki,valószínű mert szar!
na nem baj:(
van egy másik "agyteszt" azt 1 szer lehet csak kitölteni,magyarul,ha nagyon nyugodt leszek majd nekiállok..kíváncsi vagyok az mennyit mutat..
Az autizmus nem egyenlő az értelmi fogyatékossággal. Sőt! A zsenik jó része igen markáns autisztikus tüneteket mutat. Vagy autista...
Társas kapcsolatokban, szociális képességekben valóban elmaradnak az elvárt normáktól, de az összetett gondolkodást igénylő feladatokban csúcsteljesítményekre képesek.
Kiváncsiságból megcsináltam.
45 perc helyett 22 alatt.
122 jött ki.
Te nagyon erős vagy!!!
Kívánok még sok csodálatos boldogsággal teli évet, tiszta szívemből:-)
Publikus hisz pár bejegyzéssel ezelőtt leírtam de leírom neked.Hivatalosan 126.
Túl sok problémám volt ezért nézték meg.
Nekem pszichológus is csinált mert muszáj volt....nem akarták elhinni hogy magamtól vagyok ennyire hülye :-)
Csináltam itt a neten is és ugyan az lett az eredmény.
Bocsi, hogy csak most válaszolok. Fürdetés, altatás (sikertelen :S)
Az én lányom nem alszik gyógyszer nélkül és nem szereti a társaságot. Erősen megválogatja kivel hajlandó egy légtérben, közelségben lenni.
Gyógyszer nélkül napi 5-6 órát alszik összesen. Ezért merült fel a gyanú. Most már nem fele annyi altatót sem adok neki, mint eddig, így 7től, néha 8tól alszik hajnali 5 óráig :) Aztán 11től 1ig, 2ig, HA altatás előtt lefürdetem, alváshoz nem öltöztetem fel és végig mellette maradok. Az első órát végig szopizza.
Én ezért gondolom, hogy a gyanú alaptalan és a nem alvás más miatt van/volt.
Az meg hogy kicsit antiszociális, ugyan már, inkább csak nagyképű, pökhendi vagy anya a legjobb társaság nem éri be a másodrangúval :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Igaz az, hogy akinek RH-negatívos a vére nem szül egészséges gyereket?
- Kubu. Mennyire egészséges a gyerek számára ez az ital? Jó-e ha ilyet (is) iszik? Mennyi idős kortól lehet adni a gyermeknek/csecsemőnek?
- Akinek nem volt, vagy kimaradt a gyerekkora, abból hogy lesz egészséges felnőtt?
- Cukorbetegek, inzulinrezisztensek, ti vigyáztok arra, hogy a gyerekeitek is egészségesen táplálkozzanak? Ha igen, mennyire?
- Bölcsis, ovis gyerek mellett nehéz egészséges maradni?