Mennyi idős volt a gyereked, amikor visszamentél dolgozni? (beszélgetés)
Két év alatti gyerekről beszélünk ugye?
Nem kéne még azon "lovagolni" hogy tehetséges-e, nem kéne azt nézni, hogy mi az amit más gyerek tud és ő még nem
Azért kérdeztem mert ezt mondtad(hozzászólás utolsó mondata)
26. Ronita17 2009-05-12 12:52
Játszótérre ritkásan járunk, de szoktunk énekelni, beszélgetni, kirakózni, labdázni, könyveket és újságokat nézegetünk, külön válogatjuk ami más a többitől, színeket-számokat tanúljuk. De én nem tudom magamtól, hogy mit kell tudnia egy ennyi idős gyereknek!Azt mondják, hogy okos, értelmes de én ezt nem hiszem.
én 4 és fél hónapos babámmal vagyok itthon... max anyagiak miatt adnám be bölcsiba, ha megtehetem 3 éves koráig szeretnék maradni vele...
nem vagyok bölcsi ellenes, 9 hónapos koromtól az voltam, és imádtam (furcsa de vannak emlékeim róla, több, mint az oviról)... nem gondolom, hogy rossz hatással volt rám... tehát, ha valaki nem teheti meg, ne legyen lelkiismeret furdalása, a bölcsi nem rossz hely... de, ha az ember megteheti szerintem várja meg a 3 évet... mind e mellett legyen lehetősége a gyereknek gyerektársasághoz, zenebölcsi, ringató, játszótér, vagy bármi olyan, ahol a vele egykorúakkal tud játszani mert az fontos...
Miért nem hiszed el hogy okos?!
Szerinted nem az? Miért?
Ha járnátok játszótérre látnád hogy a többi gyerekhez képest milyen a te gyereked :)
Azt gondolom nem kéne (még) ennyire teljesítménycentrikusnak lenned
miért irod, hogy nem hiszed?
igenis okos a gyerkőcöd, főleg, amit írtál nagyon sokat foglalkozol vele:)
csak így tovább.
az önbizalmat neked meg növelni kell (szerintem), hogy a gyermeked is érezze és ezáltal magabiztosabb legyen:)
További ajánlott fórumok:
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Hivatásos anyaság.Otthon maradni három v. több gyermekkel, vagy visszamenni dolgozni?
- Márciusban készülök visszamenni dolgozni, akkor telik le a GYED-em, és márciustól már GYES-en leszek így. GYES alatt felmondhatnak?
- A GYED után visszamennék dolgozni 4 vagy 6 órában. Hogyan alakul a bruttó jövedelmem?
- Megbántad, hogy két évesen bölcsibe adtad a gyereked, és visszamentél dolgozni?(Csak anyagi oka volt?)
- Június közepén visszamennék dolgozni, de csak mint alkalmi munkavállaló...!