Mennyi idő után keresnek valakit Németországban, ha "eltűnt"? (tudásbázis)
Ja, hogy Te is Németországban vagy!! Valami miatt azt hittem, hogy Te itthon, akit keresel, meg odakint.
Szerintem jelentsd be a rendőrségen haladéktalanul.
A szobatársam tegnap délután fél 5-kor elment találkozni egy török férfival, akit 2 napja ismer. A srác nagyon nyomul, a lány tegnap készült megmondani neki, hogy ez neki gyors, nem akar semmit. Azt mondta pár óra és jön. Már lassan 22órája. Lehet hülyeség, de aggódok. Csendes, kedves JÓ lány. Lehet arra gondolni, hogy összegabalyodtak... De nekem akkor is rossz előérzetem van. Elérni nem tudom, mert még nem cseréltünk számot, 2 napja a szobatársam, még nem jutottunk odáig hogy számcsere legyen, mert eddig sülve-főve együtt voltunk, eszünkbe se jutott.
Nem aludhatott barátnőnél vagy rokonnál, mert senkije sincs itt, litván, 2 napja érkezett. Aggódok. :-(
fogalmam sincs hogy működik :-( Nem elég a rendőrséget?
Ugy érzem vmi baj van, de még "csak" 22órája nem tudok semmit róla.
További ajánlott fórumok:
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Eltűnt a lány pár randi után
- Pár hónapos szakács/cukrász tanfolyam után, középfokú német nyelvvizsgával találnék állást Németországban/Ausztriában?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Hirdetésben talált németországi munkának hogyan lehet utánanézni, hogy nem "átverés"-e?