Melyiket választanátok? Samsung Galaxy Ace vagy Samsung Galaxy Mini 2? (tudásbázis)
8. 25800e2d09 (válaszként erre: 7. - Berbooo)
2013. nov. 2. 20:02
Első szabály: amatőr kezébe nem való. Mert ezek a "hibák" csakis hozzá nem értőtől hangozhattak el :-) érdékes módon sok alma van a környezetemben de csak az panaszkodik aki síkhülye... XD éééés érdekes módon az összes általam használt alkalmazás létezik appstoreban is és itunes-al kompatibilissé tehető windowsos gépekhez is... tehát?
7. Berbooo (válaszként erre: 5. - 25800e2d09)
2013. nov. 2. 19:49
mert amenniyt kicsengetnek érte , utána szégyellik a panaszokat
én halloittam már panaszt : minden fizetős semmivel nem konpatibilis csak almás géppel stb
6. smart63
2013. nov. 2. 19:24
Köszönöm a válaszokat, akkor még körülnézek!
5. 25800e2d09 (válaszként erre: 4. - Tempest)
2013. nov. 1. 19:11
az ace2 már nem vészes. de ha már akkor S duos. nem sokkal drágább és egész értelmes. nekem mondjuk sony-m van és 2 éve még csúcsmobil volt. most már egy kalap... az emailezés és a net baromi lassú rajta.. nekem meg az elengedhetetlen a meló miatt.. nem frissíthető az android sem.. nagyon érik az ájfón... annál senkit nem hallok panaszkodni :)
4. Tempest
2013. nov. 1. 14:40
Nekem Ace2 -m van, már egy éve, és imádom, semmi gond nincs vele. Mondjuk az jobb kicsit mint a sima Ace, de akinek olyanja van a környezetemben azok is szeretik. Úgyhogy a miatta való folyamatos bosszankodást nem értem, max. ha mindennap elhagyod akkor igen, amúgy nem.
3. HusiPanna :)
2013. nov. 1. 14:38
Ez attól is függ, hogy neked mi fontos egy telefonban. Nekem Acem van már 1 éve, komolyabb gondom nem volt vele. Nagyon ritkán (kb. 2 havonta) lefagy, olyankor ki-bekapcsolom és jó. Ami még említésre méltó (és olvastam, hogy többeknél volt ilyen gond): hívnak, felveszem és csak recsegést hallok. Ezt eljátssza rendszerint egymás után 2 hívásnál, utána minden oké megint egy jó időre. :)
Szerintem minden telefonnak/op.rendszernek megvan a maga "hibája". Én nem bántam meg ezt a telefont. :)
2. 25800e2d09
2013. nov. 1. 14:33
egyiket sem.. már amennyiben nem akarnék folyamatosan bosszankodni miatta...
1. smart63
2013. nov. 1. 14:29
Melyiket választanátok? Samsung Galaxy Ace---> Samsung Galaxy Mini 2
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Melyiket választanátok a helyemben?
- Két pasi közül kellene választanom. De melyiket...?
- Ti melyiket választanátok?
- Toshiba, Samsung vagy Acer laptop, te melyiket valasztanad?