Melyik mosópor hatékonyabb? Olcsóbb vagy drágább? (beszélgetés)
Én kipróbáltam a Cora-ban kapható Winny mosóport,és nem rossz:)Olcsó ráadásul..
Hozzá használok folyékony mosószert is,ami Tescos.Így nem ragad bele a por a mosógép adagolójába,mivel előtte folyékonyt öntök bele,aztán kis port is.
Sziasztok!
Én Dm-es mosógélt és öblítőt használok!És van vasaláskönnyítője is. Nekem eddig teljesen bejött!A párom és én is a vendéglátásban dolgozunk, szóval van pár makacs folt amivel boldogulni kell :)Ha kell rakok mellé folttisztítót! A kókuszos és a jázminos öblítőnek eccerűen isteni illata van! :) Használtam Arielt is, semmivel nem találtam jobbnak ezeknél, és árban nem mindegy a különbség! :) Jó válogatást! :)
Én nem használok már egy ideje poros mosóport, nekem sokkal jobban bevált a folyékony. Nagyon jó illata van, és nem ragad bele a ruhába mint a por.
Az ARO-s zöld nagyon jó és a mandulatejes Tomi.
Én a Biopon intenzivet használom van fehérhez is color a szineshez neke, bevált a fehérhez én is teszek trisót.
Az öblitő nálam a fehér coccolino
Nagyon szép a ruha tőle és jó illatu.
Szia!
Én Arielt használok már régóta. A fehér ruhákhoz mindig teszek 2-3 ek trisót. Színes ruhákhoz Vanisht/V szappant használok. Most kipróbáltam a Tesco folttisztítóját, nagyon jó és fele annyiba kerül.
Muszáj drágábbra beruházni...
Ariel Color vagy Tide Color, és a mosópor mellé lehet tenni egy mérőkanál Vanish Oxi Action port, színes, tégelyes.
Az öblítőn is sok múlik, ajánlom a Silan-t, főleg a világoskéket, valami BlueDream a neve...
És persze moss 60 fokon ha makacs, amúgy 40 felett.
Vasaláshoz nagyon jó a Coccolino Vaporesse, de az már nem olyan fontos.
Minden jót!
:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjunk le hatékonyan? 1. Az étkezés
- Hogyan lehet hatékonyan penészmentesíteni?
- Sárgul az irigységtől a szomszéd, ha meglátja a tetődet? Avagy a drágább az olcsóbb?
- Milyen dvd recordert érdemes venni, és kb mennyibe kerül egy jó márkájú?Azt mondják az olcsóbb mindent lejátszik, a drágább nem.
- Biztonsági ajtók. Mi a különbség az olcsóbb és a drágább között?
- Karácsonyra olcsóbbak vagy drágábbak lesznek a Vodafone-nál az előfizetéses készülékek?