Melyik a legjobb étterem Siófokon vagy környékén? (tudásbázis)
Köszönöm,
erősen gondolkodok a kistücskön. Amigóban többször voltunk, de legutóbb mikor ott jártunk nagyon nem ízlett az étel, ezért most nem szívesen mennék oda. A Mala garden tényleg különleges, de én most, ahogy ti fogalmaztatok egy hagyományos étterembe mennék, ahol jó magyar ételeket lehet enni.
Köszönöm a segítséget.
Mala sztem nem drágább,mint a Kistücsök.Mert ott is rendes árak vannak.Persze van akinek ez nem drága:)))
Amúgy meg ha egy különleges alkalom van,akkor az ember hajlandó többet kiadni.
Igen drága,de különleges.Nem egy hagypmányos étterem-
Jó még a Park étterem,nagyon jól főznek és nagy a választék.
Mi nagyon megszerettuk a Barkat. Minden hazias, frissen keszul, jo alapanyagokbol, kedvesek, es az arfekvese sem rossz. Csak ajanlani tudom!!
Mala Garden jo, es szep, de szerintem eleg draga.
Sziasztok!
Szeretném ha tippet adnátok, hogy hol tudnám megszervezni a párom születésnapját Siófokon vagy környékén? Egy kis hangulatos családi összejövetelre gondoltam. Ép persze ott, ahol az étel nagyon finom.
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Budapesten és környékén szerintetek melyik a legjobb strand egy kétévesnek?
- Milyik a legjobb játszóház Budapest illetve környékén?
- Siófokon lakik valaki a vasút környékén? Kerékpáromat szeretném megőrzésre letenni.
- Hol van Hegykő és környékén olcsó étterem, pizzázó, ahol gyerekekkel is lehet enni?
- Melyik fitness terem a legjobb a Blaha-Keleti környékén?