Mellplasztika Győrben. (beszélgetés)
Sziasztok!
Szemrlyes tapasztalatokra lenék kivàncsi Dr Győrffy Lajosról. ( Győr , karsirex )
Èn rá gondoltam.
Köszönöm ha megoszàtok velem a vèlemènyeteket!
Sziasztok!
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi Dr. Győrffy Lajosról (Győr,Kardirex Egynapos Sebészet)
Én Őt szemeltem ki! :)
Köszönöm szépen ha megosztjátok velem a véleményetek!
Kaptál véleményeket?Engem is érdekelne.Megköszönöm ha megosztod.
Sziasztok. Győrben Dr. Kővári Péterről van valakinek valamilyen személyes tapasztalata mellnagyobbitassal kapcsolatban? Válaszokat előre is köszönöm
Szia, én eddig pesten voltam konzin de Róla is hallottam jót, írhatok privátban?
Szia! A Kardirexben a Győrffy dr. sokan dícsérik én is voltam nála konzultáción,szeptemberben lesz a műtét, te is győri vagy?
Szia! Megtudtál valamit a győri orvosokról, kihez érdemes menni?
Szia! Azt szeretném ķérdezni hogy sikerült a műtéted,én is megyek a kardirexbe.
Szia, érdeklődnék, hogy túl vagy-e a műtéten :) Megosztanád velem a tapasztalataidat? Egyelőre még csak körülnézek, hogy hová érdemes menni, kihez, és egyáltalán ki hogyan van megelégedve a végeredménnyel. Megköszönöm, ha válaszolsz
Sziasztok :) Győri vagyok, és véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni... Szerintetek ki a legjobb, legmegbízhatóbb, tapasztalt orvos? Szívesen néznék referenciákat, meghallgatnám véleményeiteket, mert szeretnék belevágni egy szépítő műtétbe :)
Szia. Nekem januárban lesz a műtét a kardiraxben. Én is aggódtam az implant miatt. Felhívtam a silimed magyarorszagi kepviseletet és azt mondták ott megvan a CE minősítése kb 3 hónapig nem volt utána visszakapta. Semmi baj az implanttal.
Sziasztok!Nekem nagyon szimpatikusnak tűnik a Kardirexes csomag és a Dr.Úrról is csak jókat mondtak..De engem az érdekelne hogy másik márkájú inplantátumot lehet-e kérni?Ha tudja valaki kérem írja meg🙂
Szia. Hogy sikerült a műtét?
Szia. Hogy sikerült a műtét. Minden rendben volt? Milyen lett? Én most megyek hozzá.
Valaki aki Győrben a Kardirexet választotta a cicisedésre kérem jelezzen nekem!!! :) Az a gondom, hogy nem találok az ottani munkákról képet, pedig az nagyon szimpatikus, hogy van egy fix csomagár.
Sziasztok! Volt valaki mostanában Győrfffy Lajos doktor úrnál mellnagyobbításon? Milyen lett a végeredmény? Megvagytok vele elégedve? Én 2hét múlva megyek hozzá, már nagyon várom. Köszi előre is a válaszokat! :)
Dr Kovari Peter kituno munkat vegez. Nekem o csinalta 2 alkalommal a mell plastikat. Az utolsot ugy 7 evvel ezelott. Soha semi problema nem volt a Cicikkel. Ma is gyonyoruek.
Van egy weboldala, a Kardirexnél az egynapos sebészeten plasztikáz. Keress rá, de amúgy 750ezer a csomagár.
Sziasztok! Győrben érdeklődnék én is mellplasztika után elsőre nekem is szimpatikus a Győrffy dr úr! Milyen áron dolgozik? Eredmények minden érdekel köszönöm :-)
Én is őt választottam! :)
Szia! 4hét múlva megyek hozzá. Már várom! Nagyon szimpatikus Győrffy dr. úr. ❤
Szia mancsi9!
Én is Dr.Győrffy Lajost szemeltem ki magamnak, ebben a hónapban megyek hozzá konzultációra.
Te hogy döntöttél végül?
Meg tudta mutatni, hogy milyet ajánl amúgy? Vagy mire számítsak? :)
Drága asztal. Azért mert traumát okoz, és sík lapos vagyok. Köszi a természetnek, hogy ezt adta. De adott helyette jó kedvet, egészséget, talpraesettséget és még sorolhatnám. Szoval el tudom dönteni, hogy szükségem van e rá, és igen. Ha lenne pici cicim, nem is érdekelne a tèma de....
Győrffy Lajos ba bele szerettem 😊
Kedves, humoros, szépen mindent elmondott 280 at ajanlott, olyan laza volt, nyugodt es jókat mosolyogtunk. Máj 23 mondta a műtétet.
Kővári is kedves, szebb a rendelője, sokkal bővebb infót adott az egész témáról, de éreztem belőle egy kis iróniát, túl magabiztosságot, olyan kicsit nem is tudom, semmi mosoly, a recepciós is olyan komoly volt, ő 325 ajanlott es aprilis 15 a mutet. Munkam szempontjabol jobb lenne a aprilis es rengeteg ismerosomnek is ő csinálta szépek jók, elegedettek a csajok a Kővárival, viszont halottam ellenvéleményt is.
2 ismim volt a Győrffynél elegédettek nagyon. Győrfyyről nem halottam rosszat, ellenben a Kővárival. Ár egyforma Győrffyéknél csalàdi hangulat volt és semmjre nem akart rábeszélni, Kővári pedig profibbnak tűnt, de majdnem hogy leszarta, hogy megyek e vagy nem ......
Azt megkérdezhetem miért bántjátok?
Miért nem jó ahogy a természet adta?
Szia! Azóta voltam mind a kettőnèl .... jaj nem tudom meg mindig eldönteni ....
Szia! Én inkább Győrffy Lajost ajánlanám..
hahooo senki nem olvassa már a portált? :-)
Hello Lányok! Elszántam magam! Végre! 8 éve vágyom ra, hogy szép cicijeim legyenek. Segítségeteket kérném. Azoknak akiknek Győrffy Lajos vagy Kővári csinálta a melleit megosztaná velem a tapasztalatokat ennyi idő után? Köszi
További ajánlott fórumok: