Méhnyak (beszélgetés)
Végülis te tudod... csak akkor nem lennének kérdéseid.:)
Olvassál már! A pasik is tudnak olvasni. Egyesek meg csak okoskodni és kötekedni.
Igen igen, és ultrahangon is kB akkor találták meg :)
Nem szokott késni, de ugye bárkitől késhet ezért várok addig
A derekam az nagyon fáj, még annyi hogy a Cici is fáj még mindig és nekem nem várt előtt egy nappal mindig elmúlt, bízok benne !
Oké, már értem. Csak felfelé haladtam. Olyan későn lett pozi a teszt? 😮
Miért vársz a teszttel? Én tuti nem tudnám kivárni a szombatot. Én már a nemvárt előtti napokban is csináltam, mikor nagyon nem bírtam magammal. 😂😂😂
Te pasi vagy, hogy nem érted? Írta, hogy a NEMVÁRT napja és nincs tünete.
25,ös tesztem van várok szombatig, mert már van egy 3 éves kislányom , mikor terhes lettem vele nem várt után 2 hétre lett pozitív a tesztem,
Szerintem is hülyén van kitalálva, hogy ilyen érzékeny a terület a fertőzésre. Közben pedig a legalaposabban megmosott pénisz sem nevezhető igazán tisztának. De azért azzal vitatkoznék, hogy a hüvélytől teljesen idegen szituáció, hogy bármi is "nyakig nyúlkáljon benne" ;)
Miért nem tesztelsz már most? A legtöbb teszt már elég korán kimutatja a terhességet.
Ha nem jött meg neki akkor miért beszél a menstruáció első napjáról?
A személyes megjegyzéseidet meg tartogasd már magadnak! Ha zavarnak a hozzászólásaim (miért is csak az enyém?), akkor lépd át! Honnan is tudhatnád, hogy milyen az életem? Nem teregetem itt ki, mint sokan mások.
Szia!
Köszönöm, nem foglalkozom velük!
Képzeld nem jött meg tegnap, nekem sosem késik, és a hasam alja sem fáj
Csak a derekam olyan mintha szakadna le , hát nem tudom most ez mit jelent , szombatig várok ha nem jön meg tesztelek
Ez mind szép és jó. Honnan tudja, hogy amit éppen tapint, az most puha vagy kemény? Nem vascső keménységre kell itt gondolni. A nőgyógyász se egy alkalmas tapintással tanulta meg, hogy mit is kell érezni
Butaságot írsz. Ezt az önvizsgálatot kézmosás után szokták elvégezni és nem okoz vetélést.
Gondolom te nem akarsz épp gyereket. Ez egy sima önvizsgálat.
Te nem látod, hogy egyáltalán nem jött meg neki és amúgy meg gyereket szeretne? Nagyon unalmas lehet az életed, hogy minden fórumba bejársz a kérdezőt lehúzni.
Szia!
Itt leírják és képpel is szemléltetik, hogyan változik: [link]
Utóirat: A számodra haszontalan hozzászólásokkal ne foglalkozz, csak nagyon unják az életüket.
Ha ott matatsz akkor tapizd már ki hogy előre vagy hátra hajlik....lényeges
Eszembe nem jutott ilyet csinálni. 😄😄😄
Na de most, Se. 😄😄😄
Drága kenyér!Valami tanulmányt írsz?
Kész mészárszék lehet a menstruáció első napján.🤮
Jól vagy? :D Összedobjunk egy nőgyógyászra Neked?
Ugye ez most vicc????? Magadban matatsz?? Jézusom :)
További ajánlott fórumok: