Megváltozott a tested? (beszélgetés)
.....igen egy kicsit,már nem a régi van ahol öregebbnek látszik van ahol kopottabb és olyan is ahol kattog,nyikorog!:)
Az orvosi kezelés nagyon drága a plasztikáról nem is beszélve.Így aztán megmaradok ilyen szépnek,ahogy az Isten megadott!:)
nekem a R. Réka 1-2-3dvdje van meg. valóban jók, a harmadik különösen kemény. beszereztem a terhestornát is, de azt sajna nem csinálhatom. eddig mindennap tornáztam (vmelyiket) de a doki a múlt héten eltiltott. 9hetes vagyok, kiváncsi leszek mekorár növök igy a végére.
igaz én nem fogyóztam, "csak" alakformáltam velük.
Szia,
Czanik Balázs Cap.aerobikjai nagyon jók derékre,most 59cm-es a derekam ezt az ő tornáink köszönhetem.
RR tornákkal váltogatom,engem teljesen átformáltak.
72kg voltam és most 48kg a súlyom,amit nyár óta tartok is.
Már több mint 2 éve nyomom rájuk otthon,nagyon szeretem:-)
Olyan torna gyakorlatok, amelyeknél koncetrálni kell az izomzatra és a légzésre is.
Sokat lehet róla olvasni a netről. Én is onnan töltöttem le a kezdő pilátesz tornát. Van benne minden féle gyakorlat. Hasizom, fenék, kar, láb. Jóga gyakorlatok is vannak benne.
pl. az egyik hasizom gyakorlat: Háton kell feküdni, karok a fülek mellett kinyújtva. Nagyon lassan kell felülni úgy, hogy közben lassan fújod ki a levegőt. Aztán ugyan ilyen lassan vissza, közben lassan levegő vétel.
Az első 2 hónapban, amikor el kezdtem. A súlyom nem változott, de minimum 8 cm-el lett karcsúbb a derekam. Az első hetekben nem tudtam végig csinálni a 35 percet, mert beteg voltam, de napról napra jobban ment. Javitotta a kondiciómat, karcsúsitott. Aztán a következő hónapban a súlyom is lecsökkent 5 kg-ot. Sajnos nekem folyamatosan kellene csinálnom a derekam miatt és a korom miatt, de van, hogy lusta vagyok, mint most néhány hónapja:)
Azt gondolom, hogy a narancsbőrre is jó hatással van, bár olyanom nekem nincs:)
Az nagyon lassú mozdulatokból áll, mint a callanetics. ha beírod a "gugolba" akkor van sok leírás róla.
Hallom, hogy hatásos, de nekem unalmasak! :)
milyen az a pilátes?
Eltudnád magyarázni, akár priviben?
Engem a pilátes torna formált mostanában a legjobban.
A többitől csak elfáradtam.
Hát persze!
Pont az itt felsoroltaktól.
Van olyan torna amitől megváltozott a tested?
Elsősorban R.Réka, Bíró Ica, Alexandra tornáira gondolok.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Mi az a kisebb-nagyobb dolog, amit megváltoztatnál párodon?
- Egy könyv tényleg megváltoztathatja az életedet?