Meghúzta a szomszéd az autómat, de tagadja, pedig van róla... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A magad érdekében kívánom, hogy sikerüljön az autós ügyet elrendezni higgadtan, és a többit majd elengedni (megértem, hogy most még nem megy), de ha ilyen seggarc, akkor ő viszont keresni fogja a hibát. Iszonyúan szemetek az emberek, és nincs gerincük, mindenki hibázik, talán nem is szándékosan, de miből áll odamenni, és azt mondani, elcsesztem bakker.
Bevásárlás után mentem ki úgy a parkolóba, hogy meghúzták az autóm. Előfordul, de az, hogy elsunnyog, az undorító. Mintha óvodások közt élnénk. Megnézném ki volt, és hogy viselkedik a mindennapokban. Felnőtt ember felelősséget vállal, nem kell hatósághoz folyamodni. Sajnálom, és megértem, hogy ki vagy. A bosszú részt magad miatt próbáld elengedni.
Mèg a civakodas után is lehetnének jóban.
Nem kell egymást szeretni, de tisztességgel bánni egymással, és nem keresni a hibát.
Ami nem épp nagyon nehéz, mert páran szó szerint patkány fészket csinálnak a tárolóból.
A nagyok jó húsosak. Talán megsütöm őket, és átviszem.
Mért kell, annál rosszabb lesz.
Nem lehet békésen megoldani?
Van felvétel, sima ügy.
Van ami nem vitás.
Mégis,,van neked energiád erre?
Vagy egyáltalán érdemes,,egy ilyen amúgy is rossz viszonyt mégjobban elmérgesíteni?
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Milyen a szomszédi viszonyotok?