Meggykrémleves U1 recept


- fél csomag fagyasztott meggy
- fél csomag vanilliás pudingpor
- folyékony édesítőszer
- fahéj
- szegfűszeg
- egy kicsi kávétejszín (de lehet, hogy e nélkül is jó)
- kevés tej
A Meggykrémleves U1 elkészítési módja:
A fagyasztott meggyet fel kell engedni annyi vízzel, hogy bőven ellepje a meggyszemeket, de ezt ízlés szerint, ki mennyire szereti hígra. Majd míg ez összeforr, közben beledobálom a fűszereket, és kikeverem a kb. fél dl tejet a pudingporral. Amikor már megpuhult a meggy, akkor leveszem a tűzről az edényt, és belekeverem a pudingot. Végül ízlés szerint lehet édesíteni.
A tejszínt a tejhez kell keverni.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: agave87, 2008. ápr. 24. 21:28
A meggykrémleves u1 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.