Megcsaltam a férjemet,mert úgy éreztem, valami hiányzik az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem lehet sok férjjel vagy feleséggel megbeszélni dolgokat
Mi sem beszéltünk meg semmit, csak csinálta az "extrém" dolgait. Bármit idéznék rögtön törölnék a kommentem :)
Látásból ismertem a férjét, külsejéböl ne itéld meg embertársaidat mondta már Rejtő J.is, de olyan langyos forma tedd ide-oda srác volt
Nem az eredeti hozzászólásra reagálnék, de többen érvelnek az elmondani/nem elmondani tengely mentén, nekem meg innen beugrott Popper Péter véleménye, aki úgy tartja, hogy nem szabad elárulni a megcsalás tényét (hacsak, nyilván nem derül ki magától):
"Popper Péter azt vallotta, hogy a hűtlenséget párkapcsolatban felvállalni nem érdemes, sőt gyávaság. A hűtlen azzal, hogy társával megosztja, mit tett, csak fájdalmat okoz neki. Míg ő megszabadul a tehertől, társát egyedül hagyja a tehetetlenségben. Miért is akarná valaki bántani vele a másikat? Popper úgy gondolta, ha már megtörtént a félrelépés, annak terhét vigye a csalfa. A bűntudat hordozása a hűtlen feladata. A titok azonban a két felet elkülöníti, szeparálja egymástól, így nehéz kérdés, hogyan lehet ezzel a fallal együtt élni a mindennapokban."
Nagyon helyes! Ha az ember szomjas igyon, de sör is más a kocsmában mint otthon bögréből
Valaha régen volt egy barátnúm férjes asszony. Megvolt otthon a szex, csak dunyha alatt sötétben, neki meg voltak fantáziái
Már nem is emlékszem mennyi ideig találkozgattunk, és egyszer kaptam egy nagyon szép köszönő levelet, ma is megvan, hogy mostmár kiélte amit akar, vissza a férjéhez
Szerintem ma is boldogan élnek br ki tudja
Akkormost ezt el kellett volna mondania a férjének?
Finom vagyok, inkább nem irom le a véleményemet az olyan tanácsokról
igen, tudom.
van mindenféle változat.
de gondolom ez egy átlag félrekefélés.
Már olvastam róla, hogy léteznek ilyen félrekefélős alakok is.
most szólj hozzá, mik vannak..-)))
Pedig van engedélykéréses lehetőség is, bár itt már felmerül, hogy valóban "félre"-e az eset.
De ne felejtsük el a hallgatás beleegyezés elvét se.
"és nem a másik tudta nélkül kell félrekefélni. "
Pedig dehogynem...))
Ki az a hülye, aki otthon engedélyt kér a hites macájától erre a tevékenységre..?
A családi béke az első.
Gondolom te a szegény, mindenben ártatlan megcsalt fél vagy azért ez az indulat.
Sajnálom, hogy nem látsz tovább a dühödnél.
Ez akkor egy marhaság, ezzel megint a szeretőt tartók vigasztalják a lelküket.
Ha csinálsz valami szart, vállald fel!
Nem a másik háta mögött, szunyin átverve a másikat kell nagylegények lenni.
Ha valami nem tetszik mond meg és nem a másik tudta nélkül kell félrekefélni. Aztán meg mondvacsinált önigazolásokkal megnyugtatja a kis lelkét.
Akkor minek ment félre?
Aki éjjel legény, nappal is legyen az!
Szeretem amikor az emberek mindenféle kifogással igazolják a saját tettüket.
Mond el szépen a férjednek mit tettél, kíváncsi vagyok továbbra is ilyen boldog leszel e.