Megbízható fogamzásgátló módszerek (beszélgetős fórum)
NEm így értettem a hazugságot...
Hanem a fogamzásgátló módszerek hatékonyságát mérő vizsgálatoknál hazudnak.
Pl. gyógyszer mellett estem teherbe történet, de kiderül, hogy 2 napig nem szedte be, vagy hasmenése volt, és akkor nem védekezett más módszerrel stb. Tehát azt mondja, hogy ők megszakítással védekeztek, és így lett terhes, de valójában akkor éppen nem szakították meg, amikor terhes lett. Nem egy ismerősnél derült ki, hogy valójában ez történt.
Ha valaki nagyon-nagyon nem akar gyereket nyilván nem javasolt ilyen módszer, házasságon kívül sem, stb. De amúgy jól csinálva tud jól működni két összeszokott ember között.
Majdnem biztos, hogy ez ügyben hazudnak az emberek, leginkább a pasik, egyszerűen nem vették ki időben ennyi.
Vizsgálták párszor az előváladékot, ha volt is benne sperma, minimális mennyiségű, terhesség abból csoda lenne. De ha előtte élvezett már a pasi, és nem pisilt mosakodott, akkor újabb aktusnál már lehet elegendő sperma, az előző élvezésből ott maradtakból.
Szia!
Előváladékba jutott sperma eredménye, hogy 3 hét múlva szülök... :). 8 évig védekeztünk megszakítással, soha semmi gond, csúszás, mensi késés nem volt, mikor az első babánkkal próbálkoztunk szinte rögtön teherbe is estem (3. próbálkozós hónapban, tehát mondhatni, hogy én is termékeny vagyok). Mikor beköszöntött a kistesó, akkor is megszakítással védekeztünk, férjemnek előtte nem volt orgazmusa, mert ő marad mindig a "végére", ő megy el utoljára. Szóval én már ezért nem bízom ebben a módszerben, de attól függetlenül 8 éven keresztül szerettük így csinálni, mert egyrészt nem okozott gondot, hogy megvárja amíg én elmegyek, nem kellett bajlódni a gyógyszerrel, krémmel, gumival, stb, bármikor egymáséi lehettünk mindenféle para, előkészület és mellékhatás nélkül, természetesen. Hát ez most kilőve.
Ez ennél bonyolultabb és összetettebb.
Nekem sosem volt orgazmus problémám a megszakítás miatt (nem is nevezném így igazából...), és hidd el a férfiak nagy része nem annyira szeret gumiba élvezni. Ha így lett volna, akkor az összes pasim, akivel gumival védekeztünk oda élvezett volna el, de alig-alig tették úgy. Inkább izé kiszedték, levették a gumit és másképpen fejezték be. Valahogy ebből sem azt szűrtem le, hogy a pasiknak ez annyira rossz lenne, hogy ki kell szedni.
Előváladékból nem igazán lehet terhebeesni, csak ezt nem érdeke egy gumi, meg gyógyszergyártó cégnek se rendesen megkutatni. Akkor lehet sperma az előváladékban, ha előtte volt már orgazmus, és utána nem mosakodott és pisilt a pasi. ÉN könnyen estem teherbe mindig, de csak akkor, ha belém élveztek. :) Ha kivették, akkor soha.
De mondjuk ilyen módszert az ember csak bizonyos férfiakkal gyakorol, minden más esetben ott a gumi.
De a sajátját akkor is minden alkalommal csak "kint" élhette meg. Szerintem minden normális pasi megvárja a partnerét,és aztán élvez, csak ez a folytonos ki-be huzamos ideig valahol megfosztja őket valamitől, ami azoknak megmarad, akik nem a megszakítást választják. Egész más dolog az, amikor az ember pont úgy akarja, hogy na most ide vagy oda élvez, meg egész más az, amikor valami kötelező jelleggel kell tennie.
Aztán ne legyen igazam, de a dokik is ezt mondják, hogy azoknak a nőknek ritkább az orgazmusuk, akik megszakítással védekeznek. Jô,a te pasijaid egy órán át nem élveznek el, értem, ettől még a többségnek ez a stresszelés gondot okoz. Amellett, hogy nagyon nem biztonságos mert egy nő, aki nagyon termékeny, sitty sutty teherbe eshet az előváladéktól, aki meg amúgy sem az, az nyilván biztonságos módszernek fogja tartani, mert nem tudja magáról, hogy mondjuk neki már amúgy is csak mittudomén,30% esélye van teherbe esésre.
Nem kell ezen stresszelnie. Nekem volt nem egy olyan férfi az életemben, akivel ez tökéletesen és teljesen felszabadultan működött, soha ebből gond nem volt, és ő is eléggé élvezte. :)
És olyan is volt, akivel soha nem csinálnám.
100 %-os nincs.
Ha valaki szexel, annak számolnia kell azzal, hogy teherbe esés lehet a következménye, bármilyen módszert is alkalmaz.
Vagy...menopausáig no szex.
A kivevős módszert mondjuk lehet jól csinálni (egy stabil kapcsolatban persze), és nem a legjobbkor kell kivenni, hanem még jóval előtte. A legjobbkor kivéve már késő. :)
NEm minden férfival működik, nem mindenki tanulja meg így kontrollálni.
100%-os védekezési mód nincs.
Gumi kiszakadhat
Fogamzásgátló tabletta mellett akármi nem szedhető,mert üti a hatását
Spirál mellett is estek már teherbe.
Gyorsan kihúzom módszer.. hát, tudjuk hogy az sem.
Most mondanám azt, hogy a legjobb,ha nem szexeltek, de az embernek vannak szükségletei.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
- Valaki tud valamit a Rezia nevű fogamzásgátló tablettáról? Elsősorban a mellékhatásaira lennék kíváncsi, és hogy megbízható-e?
- Egyéb fogamzásgátló módszerek
- Milyen fogamzásgátló módszerek vannak tablettán és gumin kívül?
- Tudnátok ajánlani olyan védekezési módszereket, ami nem gyógyszer, nem gumi és nem is spirál? Létezik férfi fogamzásgátló?
- Nem szedhetek fogamzásgátlót magas vérnyomásom miatt. Milyen módszereket ajánlotok, hogy ne legyek terhes?