Megbízható a vezeték nélküli vasaló? Milyen típusút vegyek? :) (tudásbázis kérdés)
6. kszisz
2011. júl. 20. 16:03
A márkájára már nem emlékszem, de én se szerettem! Eleinte örültem, h nem kell kerülgetnem a zsínórt, de nekem is a túl gyors kihűléssel volt gondom, lényegesen lassabban ment vele a vasalás...
5. 99279bb06f
2011. júl. 19. 14:49
Ne is próbálj vele pld. férfi inget, nadrágot vasalni, mert nem forrósodik annyira át.
Jó a műszálas, vékony anyagok vasalására. Másra sajnos nem lesz elég magas a hőfoka.
4. kérdeznő
2011. júl. 19. 13:57
KÖSZI A TAPASZTALATOKAT!! :)
3. mtt80 (válaszként erre: 2. - Agnik1)
2011. júl. 19. 11:47
Nekem Nile line van, és ugyanez a tapasztalatom. Dupla annyi ideig tart a vasalás, mert állandóan rakosgatnom kell a töltőrészére.
2. Agnik1
2011. júl. 19. 11:42
Nekem hausmeister-esem volt, nem szerettem. Túl gyorsan kihűlt, folyton rá kellett raknom az alapra ami melegítette. Így a vasalási idő volt hogy egy órával többet vett igénybe. Ha engem kérdeznél én a hagyományos vezetékes vasalót ajánlanám.
1. kérdeznő
2011. júl. 19. 11:33
Megbízható a vezeték nélküli vasaló? Milyen típusút vegyek? :)
További ajánlott fórumok:
- A számítógépemen a vezeték nélküli szélessávú kapcsolatoknál ez jelenik meg: - Panni, TPLINK 24.. - TPLINK 530814 mi ez?
- Vezeték nélküli porszívó! Érdemes lenne vásárolnom?
- Vélemény a vezeték nélküli vasalóról.
- Hol lehet venni vezetéknélküli szőnyegtisztító seprűt? Olyan régi "retrós" tili-tolit...
- Hol és milyen vezeték nélküli telefont vegyek?
- Mennyire megbízható a petevezeték elkötettése? Teherbe lehet esni mellette?