Meddig tart a szerelem a párkapcsolatokban? (beszélgetés)
akkor minden okés:))
Semmi sem lehet tökéletes....
:) hm.aham.
szeretem én, csak ez hiányzik..
ő is ezt mondta, ilyen típus..
Na..akkor megnyugodtál?:)))
ha elfogadod így is akkor SZERESD!!!:)
köszi a választ. öö..szerinted nem lehet javítani a dolgon?
vagy mi lehet az oka?:S
Én a mai napig bármikor elveszíthetem, a mai napig ugyan az az aggódás és ugyan az a vágyódás van.
Fontos, hogy nap mint nap kimutassuk mennyire fontos a másik. Volt egy pár kapcsolatom, ha nem a megfelelő társ, egy idő után valóban kihül (ált 1-1,5-2 év) amikor nem tudtok újat mutatni kiderül, hogy ő nem szeret sielni, hanem inkább wellnessezni szeret, kirajzolódnak a kontúrok és bosszantóak.
A mai napig tudunk újat mutatni a másiknak, attól mert megismerem, ég nem múlik el a szerelem, ha ápolják és egy hullám hosszon vagytok. Milyen titokról beszélünk?
Sokaknak olyan kapcsolatuk van, hogy összeállnak valakivel, nagy lángolás az elején, majd a megszokás, azt hiszik ez a normális, de nem én is azt hittem. Sok ember nem a hozzá való társsal és, hanem egy hanyatt homlok más típusú emberrel, amit csak akkor lát, ha szétmennek, vagy egy olyannal találkozik aki a társa. Van aki soha nem tapasztalja meg, pedig létezik.
Ja...és még annyit,hogy igenis időnkén visszahozható,mert új "titkai" lehetnek az embernek,új érzései,amit ha megoszt a párjával már nem biztos ,hogy szeretné....jön a félelem az őszinte kitárulkozástól ...jöhetnek a "szerelmi drámák",a nagy összeborulások ...:)))
De ehhez nem elmenekülni kell,mert uncsi a hétköznapi élet,hanem borítani a bilit,lesz ami lesz!:))
Ez nem így van,szerintem.:))
Én úgy gondolom ,hogy a szerelem,és a szeretet között csupán az a különbség,hogy "megismered" a társadat.
És ha megismered,már nem lesz meg az izgalom,nem lesznek titkok ,mint az elején,hanem marad egy mély kötődés.
Tulajdonképpen a szerelemből ,eltűnik az a félelem,hogy elveszítheted.Így válik szeretetté.
:(
Ha azt nézzük, hogy ő 24 éves, és 8 éve vagytok együtt...Akkor ha jól számolom;)16 !!évesen kerültetek össze...tiniszerelem?Nem akarlak elkeseríteni, de ő most van abban a korban, amikor a hasonló korú fiúk élnek, bele a nagyvilágba...szerintem ezt érzi ő is.Kell neki a szabadság, valszeg nem gondolta, hogy a család meg a gyerek ekkora felelősség, teher, vagy nem tudom ő mit hisz.De nem élt, és élni akar.És fog is...
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt?
- Vajon meddig tart a szerelem? Honnan tudni hogy ő az igazi...
- Mi a különbség a szerelem és a szeretet között egy párkapcsolatban?
- Szerelem nélküli párkapcsolat...
- Aki már tartott szünetet a párkapcsolatában, mennyi idő után kezdte "újra"?