Matracot, de milyet? (beszélgetés)
Nem csak neked szól ez a fórum. :DDD
Érdemes szétnézni máshol is. Pl. ha már cardo:
Hasonlítsd össze az általad linkelt matracokat ezzel. De ez csak egy a sok közül. :)
Én nem kötök! :DDD
Szerintem meg nem, legalábbis nem nekem.
Jobb minőségról beszélek (nem a 10000ft-os matracokról),azokra van most 30-50%-os akció, de igazad van, ne zavarjon meg senkit.:)
Kibe kötöttél? Valamit nagyon benéztél, nem kötöttem beléd. Nyugodtan mondd el, hasznos lehet még a későbbiekben is. Becsapsz te engem.
Szerintem kellett! Mi voltunk pár éve a Jysk-ben. Az ár nem szabad, hogy megzavarjon senkit. Ami jobb minőség, ott sem olcsóbb, mint máshol. :)
A kipróbálást pedig mindenkinek melegen ajánlom.
Nem beléd kötöttem (veled ellentétben), csak elmondtam a tapasztalatomat. És hogy miért? Mert kérlek szépen ez egy fórum. :D
Én nem mondtam, hogy egyedül menjen, és ne próbáljon.:)
Én próbával sem veszek semmit, jelenleg nincs szükségem matracra.
Én sem hallottam addig ilyenről, de nem urban legend, tapasztalat.
Igazán nincs mit.
Szia!
Kérdezz rá a várható akciókra, hetekkel előre tudják, és már a hirdetett akció előtt tudják adni az akciós áron, én így vettem.
Természetesen 160x200-as, csak addig agyaltam a szélességén, hogy így sikerült :-)
Habszivacs matrac.
Mi pár hónapja vettünk a Jyskben 180×200-as matracot 75eFt-ért. Rugós, kókuszos, téli-nyári oldallal és semmi baj nincs vele. Ott érdemes szétnézni! Ki is lehet próbálni és mindig akciózzák őket.
A 2db 90-es egyébként ugyanennyire jött volna ki.
Ott biztos lesznek üzletek, ahol lehet megnézni, kipróbálni! Általában választani lehet a huzat fajtát is.
Sok sikert :)
...és csináltam korábban olyat, hogy szivacsgyárban vágattam szivacsmatracot, és ott ki lehetett választani a fajtát (keménységet) és persze a méretet, vastagságot. (olyan méret volt, hogy mindenképp egyedi kellett)
és tök jó lett. kb. 12 év után kezdtem érezni, hogy megpuhult a jó kemény szivacs, és cserélni kell. de addigra végül elköltöztünk onnan.
Az általad leírt összegből úgy gondolom, hogy habszivacs matracban kell gondolkodnotok, a rugósak és a latex meg memóra meg kókusz izék is drágábbak inkább.
Szerintem keressetek olyan helyet, ahol lehet próbálgatni, ráfeküdni az üzletben. akkor már könnyebben meg lehet találni az irányt, hogy melyikőtöknek milyen kényelmes. a 2 db 90x2000 elég standard méret, biztos találtok. matracot nem vennék internetről. Mi a Matracdepóban vettük. De nézzétek meg a jysket is, mindig vannak akciók, és sokféle van.
Úgy gondolom, hogy érdemes rászánni a időt, fáradtságot a keresgélésre, mert a fekhelyed tényleg kihat minden napodra.
Nem kell hogy kókuszos, meg memóriás legyen:)
160*180-ast nem mernék megvenni 35 ezerért.
Miből van?
Az Ikeában vettem egy 160x180 cm-est 35 ezerért. 25 év garancia, egyébként meg hibátlan.
Nem hiszek az ilyen kókuszcsodás mizériában, memóriahabos akármibármikben 200 ezerért.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet szállítani egy hideghabos matracot?
- 2 évesnek milyen matracot vegyek?
- Szivacs-kókusz-szivacs szerkezetű matracot hol lehet kapni olcsón?
- Milyen matracot vegyek kisgyereknek?
- Milyen matracot vegyek a 16 hónapos gyerekemnek?
- Masszázs matracot szeretnék ajándékozni, vagy székbe/fotelba tehetőt. Tudnál segíteni, hogy milyet érdemes venni?