Matracot, de milyet? (beszélgetés)
Sajna, ez is nagyon messze van tolunk, mi itt lakunk a Katlanba, ahogy Napsugar mondta :) De mar amugy is rendeltem egyet, egy felkemenyet, mert csak tegnapi napra szolt ez a boxing day-es akcio.
Kivancsi vagyok milyen lesz 😀
A románok sok jó cuccot árulnak.
Egy ismerős most a kocsiját, odamentek hozzá, edénykészlettel.
10 darabos (persze a fedő is 1 db), 5 ezerért adták, rendesen van benne anyag és a fedő fogójánál hőmérséklet kijelző is van.
Mikor áthozott benne valamit a neje, mondtam, hogy gyorsan átrakom, hozzá sem merek nyúlni. Piszok jó, mikor jöttek visszafelé, a lányának is vett egy sorozatot.
Az emag is egy román cég.
Igen, legyen gyanús, ha egy online áruházban egy terméken csak 5*-os vélemények vannak.:)
Pl. szoktam válogatni az emagon, de onnan már nem vásárolok. Megkeresem a boltot a saját weboldalán (ha van), ami ott kínál.
A termékre is rákeresek a neten, mert lehet, hogy máshol még olcsóbb,még kedvezőbb feltételekkel, garanciákkal.
De abból is legalább 70 féle van. Enyém félkemény, 5 évnél biztos régebbi, még ugyanolyan. Vagyis nem puhult be.
Bár ez méretre lett csináltatva, vagyis feküdtem és körberajzolták, hogy fekszem kényelmesen, de korrigálták, ahol rossz a tartásom.
Talán mégis jó ötlet kipróbáltatni vele, megtudod mi a legjobb neki, utána megveszed online.
Mostanában nagyon sokszor vásárolok ott én is.
Ebay, vagy Amazon.
Zsákrugós matracot ajánlok.
A kemény sem olyan kemény, mintha a földön aludna, kalkuláld bele, a használattól puhulni fog biztos valamennyire, akármelyik fajta.
Szerintem a félkeménytől a keményig.
A puhába bele süllyed, ami még rosszabbá teszi az állapotát.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet szállítani egy hideghabos matracot?
- 2 évesnek milyen matracot vegyek?
- Szivacs-kókusz-szivacs szerkezetű matracot hol lehet kapni olcsón?
- Milyen matracot vegyek kisgyereknek?
- Milyen matracot vegyek a 16 hónapos gyerekemnek?
- Masszázs matracot szeretnék ajándékozni, vagy székbe/fotelba tehetőt. Tudnál segíteni, hogy milyet érdemes venni?