Mással is előfordult ilyen? (beszélgetés)
Légy önmagad! Aki elfogad olyannak, amilyen vagy, azok a barátaid, azok szeretnek. Ne zavarjon, hogy nem szeret mindenki. Nem vagyunk egyformák.
És éppen ezért neked sem kell mindenkit szeretned.
Az más dolog, ha tisztában vagy azzal, hogy melyek azok a tulajdonságaid, amelyekről szeretnél leszokni, amelyeken szeretnél változtatni és dolgozol is rajta. De ez egy önként vállalt feladat legyen, és ne azért, mert mások rád kényszerítik.
Mással is szokott olyan lenni, hogy néha elbizonytalanodik bizonyos dolgok végett és elveszti az önbizalmát? Hogyan lehetne ezt erősíteni magunkban hogy ne bizonytalanodjunk el dolgok végett vagy ha pl emberek között vagyunk vagy éppen beszélgetni kell?
Meg egyébként azt is tudom , hogy van különbség a magabiztosság és az önbizalom között.
Hogy mennyire szeretjük önmagunkat akkor mennyire tudjuk elfogadni önmagunkat. De ha az ember szereti is magát akkor meg lehet a másik részéről az jön le , hogy kicsit nagyképű ez a srác aztán akkor mivan?
Mások miatt legyek bizonytalan mert hogy túlságosan szeretem magam és van önbizalmam?
Néha nekem ez olyan fura.
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Milyen gyakori, hogy az anyukátok főz nektek? Ez más helyeken is előfordul?
- Mással is előfordul, hogy ismerkedik egy sráccal és másodjára sem ment el a randira?
- Hogy lehet az, hogy a telefonom fals nem fogadott hívásokat tesz a kijelzőmre? Ez nem egyedi már többször előfordult. Volt mással is ilyen?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?
- Sajnos egész délután nem tudok belépni a farmeramára, mással is előfordult ez? Tudja esetleg az okát?