Marcipánbonbonok recept
35 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Marcipánbonbonok hozzávalói:
Negyed kiló hámozott mandula
negyed kiló vaníliás porcukor
egy tojásfehérje
két kanálnyi víz
felolvasztott csokoládé
csokoládédara
A Marcipánbonbonok elkészítési módja:
Negyed kiló hámozott mandulát nagyon finomra darálunk és szitán áttörünk, negyed kiló vaníliás cukorporral összevegyítjük, aztán egy tojásfehérjével keményre gyúrjuk össze.Golyókat formálunk belőle, aztán vagy 2 kanálnyi vízzel felolvasztott csokoládéba mártva előbb, aztán csokoládédarába hempergetve, táblára rakjuk.Ha megszáradt, kis papírtokokba rakva tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné 2., 2019. szept. 29. 17:28
A marcipánbonbonok elkészítési módja és hozzávalói.