Maradjak vele? (beszélgetés)
Akkor félre értitek a megbocsátás fogalmát is.
Aki megbocsát felejt is és nem gondol rá többet!:)
Aki nem felejt.....
Ebben a kérdésben mindig félreértenek!
Miért gondolja mindenki,hogy amikor azt írom,hogy a megbocsátás fontos,akkor azt értem ezalatt,hogy együtt is kell maradnia a férfival,aki megcsalta?
"Én mindig megbocsátottam, mert szerettem." :(
Vajon valóban megbocsájtott,vagy csak annyira ragaszkodott a szerelméhez,hogy becsukta a szemét és átsiklott azon az apró momentumon,hogy lássa azt a tényt ,hogy a szerelmének,sajnos nem Ő az igazi,nem Ő kell ,hanem valaki más?
Igen.Hazudott önmagának,csak ,hogy még egy kis időt, vele maradhasson,és hiába jöttek a pofonok ,hogy "ébresztő!?",de továbbra is becsukta a szemét.
Aztán jön a harag,meg a düh,hogy milyen szemét ez a fickó,pedig csak el kellett volna engednie,megbocsátás után ,higgadtan,hogy az a másik is megtalálhassa az igazit,és megadni önmagának is erre az esélyt.
De van úgy ,hogy valóban csak a körülmények összejátszása és egy kis "zavartság" okozza a megcsalást ,és bűntudat,lelkiismeretfurdalás és félelem a következménye,hogy elveszíti azt akit valóban szeret.
Ezt is megérzik a nők és ha ennek ellenére elhagyják a férfit,akkor harag mögé bújva leplezik és játszák el ,hogy Ő a hibás ,pedig csak rájöttek,hogy klassz kis ok arra,hogy ők jöjjenek ki jobban a dologból,még nagyobb bűntudatot keltve evvel.
...és még sorolhatnám,nincs két egyforma kapcsolat,nem lehet általánosítani,mindenki a maga életében dönt,hogy mit lép,mint egy sakkjátszmában.
Ng!
Beavatnál minket hogy mi történt azóta?:-)
hadd idézzek egy mostani cikkből :))
"Mikor egyszer megcsalt, úgy éreztem itt vége mindennek, de megbocsátottam! Megtörtént még egyszer-kétszer, háromszor és tízszer is. Én mindig megbocsátottam, mert szerettem." :(
13 év az nagyon sok idő. Nem lehet, csak úgy feladni. Én elmentem volna vele a helyedbe, megpróbáltam volna mindent megtenni azért, hogy jól érezzük magunkat. (de nem én vagyok ilyen helyzetben) Lehet, hogy rájött volna, hogy milyen jó veled, és elfelejtette volna azt a másik nőt.
13 év után lehet, hogy úgy gondolta, hogy megengedhet magának egy kis flörtöt. Valószínűleg imponált neki, hogy még ő is kellhet másnak is. Csak egy kicsit túlzásba esett. Attól még szerethet. A hazugságokat is ezért találhatta ki, mert nem akar elveszíteni. Az utazás pedig bizonyíték lett volna arra, hogy próbál tenni valamit a kapcsolatotokért.
Én tanácsolnám, hogyha haza jön, és ezek után(hogy te nem mentél vele) még helyrehozná a dolgokat, akkor Te próbálj meg valamit kitalálni. Egy hétvége valahol kettesben. És beszéljétek meg, hogy mit érez, milyen érzések kavarognak benne. Miért hazudott. De ne a fejéhez vágd, hanem kedvesen beszélj vele! Ha még mindig nem változik, vagy ezt nem tudjátok normálisan megbeszélni, akkor nincs értelme.
Na ja...
Sokat számít, főleg a bonyolult női léleknek, hogy érezze, olvassa, hallja, hogy hiányzik és igenis gondolnak rá.
Ne légy már ilyen kis disznó!!! :)
Tök össze van zavarodva, fogalma sincs róla, hogy mit akar.
aha
de a lényeg a lényeg
ha azt mondják adj esélyt azt mondod hogy nem tudod elfelejteni a "dolgait"
ha azt mondják hagyd ott akkor meg jön a de szeretem meg "most akkor menjek haza?"
Tényleg mennem kell!
Puszi mindenkinek!
Imádok nőnek lenni, főleg ilyenkor. Ki ne szeretne?! :-))
Megértem, hogy ng-nek hiányzott a "hiányzol" szöveg a beszámoló üzenetekből...
:-)
A viszonyítási alapom ebben a percben írt egy sms-t, csak úgy. "Alig várom, hogy este megölelgesselek!".
Hát ezért maradtam...
Kösz szépen. Pont erre volt most szükségem.
Nem turbózom a történetet, valószínűleg nem figyelmesen olvastad.
Most akkor írtad vagy nem?!Már nem emlékszel mit írtál 1,5 órája?Vagy csak kicsit turbozni akarod a történetet?
Tudod mit csinálj amit akarsz, de az tuti ha én lennék a pasid ezerrel menkülnék tőled
100. ng
2008-11-14 12:23
Nem írtam, hogy megcsalt. Flörtölős sem volt.
(válasz **Rita** 97. hozzászólására)
Válasz erre Privát üzenet
110. **Rita**
2008-11-14 12:27
nem ?
"Pár napra rá kijelentette, hogy beszélt vele, és befejezték a flörtölést. "
ezzel indítottál az első hozzászólásodban :S
Válasz erre Privát üzenet
112. ng
2008-11-14 12:28
Még erre válaszolok. Igen, valóban, de újra lebukott, újra kezdődött.
És az is véletlenül derült ki.
(válasz **Rita** 110. hozzászólására)
Válasz erre Privát üzene
Hogy tudjuk milyen jó nőnek lenni!
A kérdésedre a válasz:
Viszonyítási alapnak!:)
További ajánlott fórumok:
- Devizahiteles vagyok... Pereljem a bankom vagy maradjak csendben?
- Két rosszból melyik a jobb, avagy menjek vagy maradjak?
- Menjek vagy maradjak? Mit tegyek?
- Hazaköltözzek Magyarországra vagy maradjak Svájcban?
- Tűnjek el az életéből, mert csak magányra vágyik, és nem akar bántani? Vagy maradjak, ezzel bizonyítva hogy kitartok mellette a végsőkig?
- Menjek vagy maradjak?