Maradj talpon című vetélkedőről mi a véleményetek? (beszélgetés)
nagyon szeretem a műsort, és ezért nagyon érdekel,hogy miért nincs a műsorújságokban sehol,hogy idén mikor lesz??? talán megszűnik???
sok helyen néztem de sehol nincs írva egész januárban.
viszont a szilveszteri adásban nem mondott semmit Gundi azon kívül,hogy viszlát.
a neten is kerestem de semmit nem találtam róla.
ti tudtok valamit??
Jószívűek voltak a szerkesztők, mivel nem volt túl magas összeg az 5. játék után a kislánynál, nem felezték meg és így mindenkinek jutott belőle:))
Egyébként nagyon jól vezeti a játékot a Gundel!
Azonnal felismeri, ha a játékos lámpaláz miatt nem tudja a választ és olyankor besegít.
Sziasztok!
Szerintem sem lehet egy játékba többször bekerülni.
Ma nagyon aranyosak, ügyesek voltak a gyerekek.
Nézem a milliomost,és ámulok,milyen emberek jelentkeznek-már 5 ezernél kérik a közönséget,a felezőt,100 ezer előtt elhasználják a segítségeket.
Alapvető dolgokat nem tudnak:O
Milyen rosta lehet :OO
Sziasztok!Lehet,hogy hülye kérdést teszek fel,de az milyen módon dől el,hogy "középre" kerülsz a játékban vagy párbajozónak?!
Köszönöm a válaszokat!
Edzeni mentél...te írtad, úgyhogy még most sem tudom melyik játékos voltál, mert itt azt írtad az előzőekben valakinek, hogy nem ÉN voltam akire gondoltál...vagy csak én vagyok ilyen értetlen:))
Na megyek megnézem a mait felvételről!!
Remélem nem lett semmi bajod.
Sokszor olyan nehéz kérdéseket tesznek fel, vagyis sokszor a kérdés olyan csalafinta, hogy elég előbb értelmezni, nemhogy még azonnal rá is tudja vágni az ember a választ.
Minden elismerésem azoknak, akik bevállalnak egy ilyen játékot.
További ajánlott fórumok:
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- A Géniusz vetélkedő műsort szoktad nézni?
- Mi volt annak a tv vetélkedőnek a neve, amit régen adtak?
- Tud valaki segíteni Honismereti vetélkedőben?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?
- Van olyan videó, ahol megmutatják, hogy a Maradj talpon műsorban hova, hogyan esnek le?