Már megint a szúnyogok... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Már megint a szúnyogok...
Na, ezt én is kipróbálom :)
Vízpart, stég, éjszakai horgászat, jelzőfénnyel, amire pluszban jönnek... úgy ülünk a stégen, mint a múmiák vagy arcunk kinn, de az is lefújva riasztóval... ami nem épp kellemes a bőrnek, főleg ha meg is kapott a Nap...
megírom, ha bevált.
üdv!
Csak netes:
Tényleg, a barnacukrot lehet helyettesíteni sima kristálycukorral is?
Miért kell kettévágni a flakont?
A recept kiválónak tűnik. De szerencsére olyan helyen élek, ahol nincs szúnyoginvázió (eddig). Ám mit tegyek, ha egy-egy éjjel betéved egyetlen dög, és nem hagy aludni? Számtalanszor vágtam magamat pofán, fültövön, amikor jött a zümmögés. :(
A keverék az összeállítás után mennyi idő múlva kezd hatni?
A sárga izzót vagy gyertyát sem kedvelik! Jó még a zsálya,tömjén-ez amit a templomban is használnak.Lehet cserépben vagy szárítva kicsit füstölni vele.
Vannak jó mobiltelefonos alkalmazások is amit a google play kinál.Kipróbáltam párat mire megtaláltam a megfelelőt,de működik,ultrahangot bocsát ki.
Na, ezt kipróbálom!
Próbálkoztam már ecetes ronggyal - állítólag elűzi őket -, házi kotyvasztással, az említett kékfényű lámpával - ez elég sokat összeszedett -, de idáig csak a szúnyogirtó lap vált be. Azt viszont kültéren alkalmazni ...
Szóval, tesztelni fogom, köszönöm a tippet! :)
Ugrás a teljes írásra: Már megint a szúnyogok...
További ajánlott fórumok:
- Téged is nagyon szeretnek a szúnyogok? Mit teszel ellene? Vagy utána? :)
- Mindenhol 'vad' szúnyogok vannak, vagy csak felénk?
- Mit tegyünk a szúnyogok ellen?
- Legyek, szúnyogok elleni házipraktikákat keresek, -sprayn kívül tudtok valamit?
- Érdekes megoldás szúnyogok ellen
- Téged hol csípnek meg leginkább a szúnyogok?