Már el kellett volna hívnia találkozni? (beszélgetés)
Én úgy látom a férfiak többsége eddig mindig keresett, ha tényleg érdekeltem én hiába nem írtam nekik soha.
De azért érdekel a véleményetek, hogy hibás vagyok, hogy nem írok rá sosem vagy csak szimplán őt azért annyira nem érdekli a dolog és én se foglalkozzak ennyire vele?
Sziasztok!
Azóta volt találkozónk, jót beszélgettünk, de nem történt köztünk semmi.
Rögtön a találkozó után írt is amikor haza ért, akkor még beszélgettünk egy keveset, de viccesen írtam neki, hogy "na mára már hagyjon békén".
Azóta nem keresett ennek már jó pár napja.
Nem értem mi történik. Csak unaloműzés ez az egész neki vagy zavarja, hogy én nem keresem?
"hogy találkozzunk, nem kötelezően szexelni"
Ha ilyenről beszélgettek, akkor abból az jön le, hogy egyáltalán nem lenne ellenedre a dolog.
Az azért hozzátartozik a történethez, hogy nem én erőltetem, kezdeményezem ezeket a dolgokat, sőt jóformán semmit.
Én beszélgettem vele teljesen hétköznapi dolgokról ő meg a szexre terelte a témát.
De igazatok van, már jeleztem, hogy szabad a pálya és semmi.
Hagyom a francba akkor.
"Mondott olyasmit, hogy nem mindig élvezte, ha nincsenek érzelmei"
Csak flörtöl veled, tét nélkül. Lehet, hogy 1x összejön valami, de dobni fog, mert nem érdekled. Legalábbis most így érez. Nem csak mondja, hanem jeleit is mutatja.
Hagyd futni, jobb neki nélküled 🙂
Pedig akkor passzoltok egymáshoz.
Miért nem őt kérdezed?
Talán igen..Aztán minden is lehet,,mint ahogy fejtegetésekbe kezdeni is:))
Vannak férfiak akik remek beszélgetők/flörtölők,,mondhatni a vérükben van.Tulajdonképpen (majdnem) minden nővel így viselkednek..Aztán semmi ..vagy válogatnak.
Nem mondom hogy ilyen ez is csak egy tipp.
Van egy férfi.
A munkahelyen szoktunk találkozni olyankor jókat beszélgetünk.
Már az első beszélgetés után bejelölt Facebookon azóta néha ott is beszélünk.
Igazából már egymás tudtára adtuk, hogy kívánjuk egymást, flörtölünk, beszélünk a szexről is.
Találkozni még sem hív el. Most akkor ennek mi értelme van?
Beszéltük valamelyik nap, hogy találkozzunk, nem kötelezően szexelni, de hát semmi konkrétum.
Ilyenkor mi van?
Mondott olyasmit, hogy nem mindig élvezte, ha nincsenek érzelmei.
Lehet csak nagyszájú aztán az agyba meg semmi?
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit nem kellett volna megtenned MA?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Voltál már úgy, hogy rád jött a nevetés ott, ahol nem kellett volna?
- Milyen rossz / bűnös ételt ettél ma, amit nem kellett volna?
- Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma reggel teszteltem, negatív lett. Van még remény?
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?