Manikűr készletet hol tudok venni? (tudásbázis kérdés)
Sikerült! A Campona földszinti bőr üzletében, piros, szív alakú cipzáros, igényes darab.
Mindenkinek köszönöm a segítséget még egyszer:)
Megnéztem, itt tényleg vannak nagyon klasszak is.
Lehet, hogy mégis neten rendelem, mert ma tettem egy kört, de nem volt szerencsém a drogériákban sajnos.
Hú, akkor lesz hol körülnéznem. Lehet, megvárom a vasárnapot akkor, mert Aldi is van a városunkban.
Tescóba is benézek akkor már.
Igen, manikűrkészletből tényleg érdemes a jobbat venni, nekem is volt már olyan, hogy 15 évig bírta.
Ha nagy áruházba (pl. Au...)jársz, azoknak az előterében szokott lenni kést, ollót, bicskát stb.-t árusító ajándéküzlet, ott vettünk egyszer minőségi pedikűr ollót, de nyilván van manikűr is!
Sok szerencsét a vásárláshoz :)
Dm-ben biztos. Fiskars márkát tudom neked ajánlani. Bár kicsit drága,de minőségi. Pl.egy olló 2800Ft
De van készlet is csak annak nem tudom az árát
Kösz, de nem akarnék neten vacakolni:)
10 ezret szánok rá, a kislányomnak lenne az első manikűrje (nekem az első kitartott 15-től 30 éves koromig.)
Drogériákban
Műkörmös termékeket forgalmazó üzletek
MÁrmint valami komolyabbat, nem gagyit.
Neten nem akarnék rendelni, mert a postaköltség sem semmi.
Régen (15 éve) egy táskás boltban vettem, de az a bolt már nincs meg. Szerintetek egyáltalán hol keressem, milyen üzletben?
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki milyen sminkkészletet érdemes venni?
- Átlátszó üveg étkészletet szeretnék vásárolni, hol tudnék ilyet venni?
- Hol tudok japán manikűr készletet venni Budapesten?
- Ruha szegecselő készletet BP-en hol lehet venni?
- Elhagytam a km óra mágneses alkatrészét, többi megvan. Lehet venni olyat külön vagy vennem kell egy teljes készletet?
- Hol lehet jó minőségű grill készletet venni 10000 Ft alatt?