Magas vagy kórosan magas prolaktin szint (beszélgetős fórum)
Szia!
Na van már valami? Mi a helyzet?
Ó,akkor már nem sokára indulhat a projekt!Ez jó hír!:-) Drukkolok!
Hát,h miért?Előző ciklusban minden klappolt.6 tüszőm lett,tuti,h meg is repedtek,mert fájtam,ciszta sem maradt.Utána 10 napig pihentem (nyaraltunk) és mégsem sikerült.Nálunk a nyákom a gond,ezt kikerültük és mégsem...
Most,ebben a hónapban 3 tüszőm lett,valszeg meg is repedtek,de ez az egész ciklus rosszabb volt.Biztos a csalódás miatt is,de a szurik fájtak,bekékült 2.A hasimban vannak érzések,de pl a cicim múltkor jól megduzzadt,most semmi.Hát ezért mondom...Bár nem tulajdonítok nekik nagy jelentőséget,mert ugye a hormon szuriktól is lehet mind.Hétfőn teszt és kiderül.
Miért nem bízol benne? Vmi probléma volt???
Én elvagyok...Szedem a bromot...még egy hónapom van és újra vérvétel.....Aztán meglátjuk...de jó lenne ha már sikerülne!!!
szia!
igen,ma egy hete volt,így egy hét múlva tesztelek.hát,nem nagyon bízok benne,sajnos,de nagyon boldog lennék.majd meglátjuk
te hogy vagy?Mizujs?:-)
Szió!
Rég nem hallottam felőled? Van már vmi változás? Megvolt már a második Inszem? Szorítok :)
reméljük.:-)
ez lesz a második.Hát maga a befecskendezés ingyen van,TB finanszírozza,mert nem magán intézménybe járunk.De a gyógyszerek nagyon drágák.Ha mindent egybe vetünk,az első 50ezerbe került,de most ez több lesz kicsivel,mert az uh-k pont úgy jöttek ki,h magánba megyek a dokihoz.Én Debrecenbe járok.:-)
Hát én azért remélem nem jutok el odáig. Köszi a tanácsokat. Aranyos vagy :)
Neked hanyadik inszem lesz most?
Sokba kerül amugy?
Hová jársz?
Szió!
Hát ez a legrosszabb,amikor téged találnak meg ezzel...De nyelni kell.Vagy elmondhatod neki,h te boldogan hánynál,szóval ne nyafogjon.:-)
Nekem tegnap megjött.Voltam is a dokinál uh-on,szerencsére nincs ciszta,így mehet a következő inszem.Már ki is váltottam a gyógyszereket,holnap kezdem.
Ja,az átjárhatósági.Hát annyit mondhatok,h ne félj.Az igaz,h nekem is fájt,de nem maga a dolog,hanem amikor felpumpálták a méhszájnál a katétert.Na,akkor majdnem leugrottam az ágyról,meg utána persze eléggé feszített.Fájt,nem tagadom.De utána már nem volt vészes.Itthon még feküdtem,mert feszülgetett.Az eljárás azoknak szokott fájni,akiknél van elzáródás,mert ott az anyag feszíti a vezetőt.Én azzal vigasztaltam magam,h ha szülni szeretnék,akkor jobb lesz,ha hozzá szokok az ilyesfajta fájdalomhoz.:-)
Nem lesz gond,ne félj!
Egy nagyon kicsi vérezgetés lesz utána,nekem másnap már el is múlt.1 óra fekvés után hazajöhettem.Az fontos,h valaki vigyen,ne neked kelljen buszozni,vagy vezetni.
Hidd el átérzem a helyzetet. Most nagyon rossz, de hamarosan megjön az eredménye. Hidd el:)
Én most szedem a Bromot. 2 hónap mulva kontrol. Aztán ha 4 hónap mulva sem leszek terhes akkor átjárhatósági.... Ettől nagyon félek...Azt hallottam nagyon fáj:(
Van egy barátnőm....Nemrég lett terhes....Persze természetes úton... Pont nekem mesélgeti, hogy ő mulyen rosszul van stb.... Kész vagyok tőle.... Örülnék én annak ha én is a terhességi rosszullétektől lennék rosszul nem a gyógyszertől....
Nektek? Kövi hónapban megint próbálkoztok?
Igen,megküzdünk,csak baromi nehéz.Látom Páromon is,h elkeseredett,de nem mondja.:-( Nagyon sajnálom szegényt.Nehéz,mert tudom,h neki bárkitől lehetne,ő vele minden rendben van...Szóval az ember lelkét is gyötri ám ez rendesen.Elfogadom,h nekünk ezért kell megküzdenünk,míg másnak más valamiért.De nehéz.Baromi nehéz...
Neked mi a következő lépés?Szeded a gyogyit,ugye?Mikor kell menni ellenőrzésre?
Szió!JAj,ne haragudj...Örülök,h minden rendben van nálad!:-)
Tegnap teszteltem,sajnos negatív.Abba is hagytam a progeszteron krémet,most várom,h megjöjjön.Ez van sajnos.Megyünk tovább,egyre nagyobb az esélye,h sikerüljön,csak ez bíztat.:-)
Tegnap eléggé magam alatt voltam,de már jobban vagyok.
Szia!
Na van már nálatok valami újság?
Nekem megvan ez MR eredménye :) Hála Istennek negatív lett...nem találtak semmit. Remélem nálatok minden rendben és szurkolok!!! :) Aztán írj minél előbb h mizu:)
szia,köszönöm,szuper volt,4 nap semmittevés.a Legjobbkor.:-)))
Hát,nálunk is hétvége felé.Vagyis pénteken...remélem,eljutunk odáig.:-)
Vannak tünetek,de inkább nem beszélek be semmit.:-)
szia!
ne haragudj,h eltűntem,de elutaztunk,nyaralni kicsit.
Várom a híreket!!!!!Puszi
ó,ez jó hír!Örülök neki!
Nekem a barátcserje segített szerencsére nem került sor komoly gyógyszerre!De tuti,h hatni fog és akkor helyre jön a szinted.:-)
Nah,akkor ez tényleg érdekes.Kéne egy uh-os követés.Vagy akár még most is elmehetsz egy sima nőgyógy uh-ra,ott megmondják,h volt-e pé.:-)
Nekem megvolt ma az inszem.:-) Nagyon reménykedek.:-)