Lombik (kinek mennyi petesejt lett és mennyi termékenyült meg)? (beszélgetés)
Te hol tartasz a folyamatban?
Lehetne egy tanulmányt írni kinek hányadikra sikerül és vajon miért..Van ismerősöm akinek 5-ből semmi, majd elhatározták, hogy örökbefogadnak. Előtte elmentek nyaralni és már 3-an jöttek haza...
Barátnőmnek az első 2 gyereknél rögtön elsőre sikerült, a 3.-nál másodszorra.
Nekünk is szerencsénk volt, az első lombik akcióból született egy éve a kislányunk és mondgatom jól sikerült! :) 2 "tesó" még várja, hogy elmenjünk értük...
Köszi
Állítólag nagyon sok múlt a sejtek(női,férfi)minőségén.Sokkal életképesebbek lettek az utolsó stimulációból leszívott petesejtjeim.Egyébként pedig az vallom, hogy nagyon-nagy szerencsém volt, hogy sikerült.....
gratula akiknek sikerült!
nagy élmény lehetett a pozi teszt ennyi szenvedés után!
olyan furi hogy mikor első lombik sem siekrül valakinek utána meg ikrei lesznek. az elsők miért nem ágyazódtak be?olyan furi. pedig babákról van szó...
Hatot szívtak le, öt termékenyült meg, kettőt visszaültettek - Ákos és Barnabás 3 évesek.:)
A többi nem volt olyan állapotban, hogy fagyasztani lehessen.
Hat petesejt, mind a 6 megtermékenyült, de az egyik "szabálytalanul" , egy másik meg nem osztódott csak 4 sejtig. Így 4 maradt, 2 le van fagyasztva, 2-t visszakaptam és az egyikük pár nap múlva lesz 1 éves. :)
Hova jársz?
Nekem legutoljára 27 petesejt lett, kettőt ültettek vissza, 9-et lehetett fagyasztani.
Az első alkalommal 11 lett, akkor is kettőt kaptam vissza és 6-ot sikerült fagyasztani.
További ajánlott fórumok:
- Miért a termékenyek tehetnek arról, ha másnak nem sikerül?
- PG/53 - termékenységi teszt - (törpemikroszkóp)
- Unica -lombik donor petesejttel
- A termékenység titkai
- Akinek petesejtdonorral lett babája
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?