Létezik őszinte megbánás megcsalás után? (beszélgetés)
Lehet, már megtette. Te nem tartod annak a csalót, én viszont igen. Nem kötelező egyetértenünk.
De ha jól értem: tudni szeretnél arról, ha megcsal. Mi van, ha a hátad mögött csinálja?
Mit bánt meg ? A megcsalást vagy hogy kiderült ?
:)
Aki szerint nincs igazad, az nem érti? Tényleg ennyire buta vagy?
Ha szerinted a másik átverése rendben van, az téged minősít. Sunyi vagy. Mondjuk ez sokszor jár együtt a butasággal, mint nálad is.
Megértünk sokan, csak nem értünk egyet. A megcsalással nem a szex a probléma, hanem a társad átverése. Ha eléállsz, hogy ez van, neked erre van szükséged, az korrekt. Dönthet, hogy el tudja-e fogadni, nem vered át.
De a háta mögött, sunyin, az gerinctelen. Ilyen emberben nem lehet megbízni, nem terveznék vele semmit, nem tudni, mikor ver át.
De ha nem lett volna következménye akkor azért biztosan csodás élmény lett volna ez a kaland. Attól még a férjedet is tudtad volna szeretni ha vége a kalandnak.
Nem értem miért van ez az emberekbe ennyire beleégetve,hogy aki házasságban él annak már rá sem lehet nézni másra...mindegy...nem hozom már elő megint ezt a régi témámat. Úgysem ért itt meg senki.
Ja, és hálás vagyok a férjemnek, hogy megpróbált megbocsátani..
De meglehet, hogy én neki nem tudnék... Ezért tartom őt nagyra.
Ne legyünk már olyanok, akiknek még nem dobogott meg a szíve másért!!
Énvelem bizony volt ilyen. Ha nem is bújtam ágyba, de bizony voltam jól belezúgva már két gyerekkel valakibe, aki nem a férjem volt.
Ráadásul ki is derült.
Hát nem volt könnyű, de nekem a "lebukás" segített, mert megéltem, hogy a játékaimmal mit veszíthettem volna.
Úgyhogy azóta én nagyon vigyázok, nem is tettem ilyet, és erre nagyon tudatosan figyelek, és meg is tanultam, hogy hogyan kell a 2 lépést megtartani, kedvesnek maradni, de nem belebonyolódni kalandokba.
Ha meg nagyon újíthatnékom van, akkor úgy csinálom, hogy a férjem legyen az alanya, mert egy hosszú kapcsolatra amúgy is ráfél az újítás néha...
Ennek a pasizásnak 8 éve volt.
Szerintem megjavultam... :-)
Bár amikor mosolyogva ezt mondom a férjemnek egy fekete melltartóban, akkor azt szokta mondani, hogy az ki van zárva...
Jajj de uncsi már, de tényleg.
Nem tudok a témához érdemben hozzászólni, de egy biztos. Minden ember más. Minden kapcsolat más. Nem véletlenül utálom az általánosítást.
Hogy tudná itt bárki megmondani hogy mi lesz a fórumindító kapcsolatával? Tán még a férje sem tudta helyrerakni amit tett. Vagy épp magasról lesz.rja.
Kerdesrol ismeri őt, ha ő sem tudja, akkor ki? Itt keresni választ fórumokon át - természetesen megnyugtató választ - totál őrültség...
Mit jelent az, hogy "egy kilátástalan" pillanatban? A pasinak egy nehéz pillanatban az a megfelelő megoldás, hogy gyorsan megcsalja a párját?
Tudod, vannak olyan pasik, akik többször is megbánják a megcsalásokat, őszintén.
Én ebben nem igazán hiszek.
Nem.
Tudatosan kell ugy elni es gondolkodni egy parkapcsolatban,hogy nem teszek olyant a másikkal amit utánna bánnek,mint a kutya.Nem okozok neki fájdalmat es nem játszom ki a háta mogott,nem hazudok neki.Dontes kerdese az egesz..akkor nincs mit megbanni.