Létezik olyan, hogy társkereső-függőség? (beszélgetés)
Mint egy pár fülbevaló?
Harcolj a függetlenségért!
És mennyi ideig voltál függő?
Mióta vagy tiszta? 😆
Igen, de azért találtál rá, mert kerested, nem?
Előre nem lehet tudni, hol rejtőzik az igazi.
Azért mert megtaláltad az igazit, vagy mert kiégtél?
Mi adta a löketet?
Vagy éppen életed ezen szakaszában nem volt más kihívás számodra, így erre fordítottad az idődet.
Hogy fejezted be ezt az időszakot?
#társkereső #Függőség #pszichés betegség
Persze, hogy létezik.
Épp úgy, mint ahogyan a hoxa-függőség.
Ez is egy pszichés betegség lenne?
Na, ugye?:D
Miért ne létezne?
Van aki mosóport eszik. 😄
Létezik. Egy időben én is ilyen voltam. Folyton társkeresőn lógtam, kerestem a páromat, csomó emberkével megismerkedtem (nem feküdtem le egyikkel sem)de nem lett belőlük semmi, majd hagytam, aztán jött az igazi számomra..
Egyébként egy volt barátnőmnek a barátnője ilyen. Minden héten másik társkeresős csávója van, mindegyikkel lefekszik, védekezés, és minden nélkül.. Mindegyikkel tervezi az esküvőt, de pár napnál tovább nem tart a kapcsolat. Most 1 hónapja van egy szerelme, már a házasságot,és gyereket tervezi.. :D
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Tud esetleg valaki olyan oldalt vagy Facebook társkereső csoportot ajánlani, ahol az idős nők keresnek fiatal pasikat?
- Barátnőm előfizetett internetes társkeresőre, de nem tudta, hogy megújuló, így az oldal lehúzta 6 hónap után újra róla az összeget
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?