Létezik olyan, hogy menstruációkor egészben távozik a méhnyálkahártya? (tudásbázis)
Én még nem szültem és gyógyszert sem szedek! Igen valóban nagyon undi volt és ijesztő! Azt tudom,hogy menszeszkor leválik a méhnyálkahártya a vérrel együtt ürül.
Hát remélem,hogy velem is ez történt és nem rosszabb!
Kíváncsi leszek,hogy mi lesz 4hét múlva,hogy fog megjönni!
Nekem szülés után változott a mensim, azóta darabos kisebb-nagyobb mértékben. Azt mondta ez azért lehet, mert nagyon megvastagodott a méh nyálkahártyája (gyógyszer mellett késett a mensim 4 napot). Azt mondta bizonyos fokig normális, ha nem távozik rendszeresen ilyen nagy darab, de ha huzamosabb ideig, többször előfordul, akkor menjek vissza, csinál még egy uh-t, és váltunk gyógyszert.
(egyébként nagyon undi volt, olyan mint egy puha tojás, azt hittem elájulok :(' )
Szia!
Nekem ugyanez volt. Rohantam a nőgyógyászhoz mint az eszement, vittem a cuccot, azt mondta így vált le a nyálkahártya. Csinált uh-t is, és manuális vizsgálatot is, biztos ami biztos.
Azt mondta, ha rendszeresen előfordul, akkor utána kell járni, ír fel másmilyen gyógyszert, de ne aggódjak.
Le tudnád írni,hogy neked hogyan volt,jó lesz privibe is,ha nem akarod nyilvánosan?!
Amúgy nem kizárt a terhesség,mert van párom,igaz nem terveztünk még babát,de ha mégis összejött/jönne akkor nagyon boldoggá tenne minket!
Megnéztem az egyik ismerősöm naplójában:
a 10 milis babát a dokija 7hetesnek, a 30 miliset 11 hetesnek mondta.
De ugye ez csak a baba...
Tehát tippem szerint egy 7 hetes baba zsákkal, placentakezdeménnyel együtt olyan 3 centi átmérőjű lehet...
Rá is kérdezett,de igazából szerintem nem értette,hogy miről beszélek így virágnyelven.Ugyanezt mondtam neki is,mint itt nektek és arra a következtetésre jutott,hogy felgyülemlett vérrög vagy méhnyálkahártya!
Mikor kijött utána még jöttek a vérrel együtt ilyen hártyadarabok!
Szerencsére még nem volt ebben részem, de sokat olvastam már róla itt a hoxán.
Terveztetek babát mostanában?
Na neee spontán vetélés? :(
Ha az lett volna,akkor 3-4hetes lehetett,az már ekkora nagy?
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- Az első menstruáció "tragédiája"...
- Te hogy viseled a menstruációs napokat?