Létezik még az emberi reprodukcióban résztvevők védelme? (tudásbázis)
És azt tudja valaki, hogy az inszemináció az emberi reprodukciós kezelésnek számít e???:S:S:S
Mert az kaális orvosom azt mondta, hogy nem:(:( És a lombik is csak akkor, ha már a gyógyszeres kezelés elkezdődött:( Inszemre is csak januárban megyek, szóval elvileg arra sem szedem még a gyógyszert:(
Uhh, így még 1-el rosszabb a helyzet:-(
Munkahely: a törvény téged véd, ne menj bele semmi féle egyezkedésbe a mhelyeden, nem tudom, h milyen ott a helyzet, de ne hagyd magad!!!
Ez jó hír:-)
Azért nem semmi, hogy az embernek van elég "baja", és még a munkahelyén is rezeg a léc!
Szia,
szerintem hívd fel a Kaáli-t, és ott biztos tudnak segíteni. Gondolom már adtak igazolást ilyen miatt.
(szerintem)
Sziasztok!
Ki mit tud erről a törvényről. Rendes felmondással akarnak elküldeni a munkahelyemről, viszont a Kaáli Meddőségi Központ betege vagyok, túl 3 inszemináción, és vár rám még egy 4., áprilisra van időpontom lombikra. Tudtommal jár nekem a védelem. Tud valaki segíteni, hogy él e még ez a törvény, és ha igen meddig, mert azt hallottam jövőre már nem is lesz érvényes... és ugye itt az év vége:S:S Ill. hallottam azt is, hogy 6 hónapig tart csak a védelem ebben az esetbe, viszont ilyen időmeghatározást én sehol nem találtam.
További ajánlott fórumok:
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?
- Semmelweis Egyetem Asszisztált Reprodukciós Centrum tapasztalatok
- A jelenlegi költségtérítéses képzésben résztvevőket is átvezetik ebbe az önköltséges, részösztöndíjas rendszerbe?
- Hajdú Bihar megyében kapott valaki előleget vagy fizetést az Újra Tanulok programban résztvevők közül?
- Mikor utalják a keresetpótló támogatást a tanfolyamon résztvevőknek?