Lehet terhesség egy együttlét után? (tudásbázis)
Szia. Hát már meg kellett volna jönnie 14-n de még mindig semmi....
Csináltam ma tesztet Clearblue teszttel de negatív és nem is olyan erős a kontúr csík sem....
mi lehet a baj??
Teljesen jó egy pár nappal előtte együtt lenni, mert a spermium hosszabb ideig várhat odabenn baj nélkül, míg a petesejt élettartama sokkal rövidebb és ahogy Guruljka is mondta, hamarabb is megérhet bizonyos esetekben. És mindenképpen próbáljatok nem erre koncentrálni, mert erőből sokkal nehezebb babásodni. Saját tapasztalat.
Moki-kopi: a ciklus második fele, a luteális fázis az állandó - szavaiddal élve tankönyvi - mindenkinél, az első fele, a follikuláris fázis a változó.
Luijza ez azért nem mindenkinél van így, sőt sokaknak nem ilyen tankönyvi a ciklusa. Nekem 33 napos ciklusból a 25. Napon szokott pé lenni.
Lehet persze egy alkalomból, szurkolok, de azért gondolom többször is együtt lesztek még ;)
Szia!
Úgy számoljál, hogy a peteérés mindig a mensi első napja előtti 14. napon volt. Tehát, ha 30 napos a ciklusod, akkor a 16. napon van.
Ugye nem akarod görcsösen" és mindenáron? Mert én abba a hibába estem bele annak idején :( és totál leblokkolt nálam mindent....jó 4 évre. (ui. egyikünk sem volt beteg)
Tehát ahogy Guruljka írta, csak egymást akarjátok egyelőre :) és az úgyis meghozza majd a gyümölcsét.
Miért 2-3 nap múlva nem fog jól esni??
Gondolom hosszú távra terveztek együtt!
És már az elején nem lesz semmi 3 nap múlva?????
Mi lesz így később?? :) :)
Persze csak viccelek!
Sok sikert Nektek!
Sok örömöt a Babában!
Szép is, mikor egy Család születik!!!
Minden terhességhez egyetlen egy együttlét kell.
De hogy melyik az az egy?...... :))))
Persze, hogy lehet. De nem ertem, hogy ez most miert fontos? Gondolom az azert nincs elore megtervezve, hogy pl. 10 nap alatt ossze kell hozni a babát.: d
En biztos nem is szamolnam a napokat, ha gyereket szeretnek..,de persze nem vagyunk egyformak.
Kivanom, hogy minden ok.legyen, es hogy jojjon a baba!:)
Köszönöm szépen a segítséget :) :)
De lényeg a lényeg, hogy van re.esély hogy hamarosan szülők leszünk...!? :) :)
Fontos azért, hogy ne görcsöljetek rá. Valahogy el kellene felejteni, hogy most konkréten más cél is van, mint az örömszerzés...
Csak csábítsátok el egymást, az a babóca meg majd jön, ha akar! :D
Ja, bocsánat hogy kissé össze vissza írtam.... :) :/
A babaprojektes első együttlétre,gondoltam... :) ;)
Picit zavaró, hogy "első együttlét" -nek általában azt hívjuk, ami az adott pár első együttléte a közös történetük során, és nem egy együtt élő pár első "gyerekcsinálási" kísérlete. Bocs a megfogalmazásért, azért is tettem idézőjelbe.
Nem kizárólag a peteérésen múlik, de elvileg lehetséges a gyors célbaérés... :D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Hogyan lehet terhesség után kinyúlt bőrt feszesíteni?
- Terhesseg utani "tigris has", azaz csikosabb mar nem is lehetne. Mit lehet tenni?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- Mitől lehet visszatérő hólyaghurutom együttlétek után?